Čtyři roky po vydání překonalo GTA Online rekord
GTA 5 Novinka Čtyři roky po vydání překonalo GTA Online rekord

Čtyři roky po vydání překonalo GTA Online rekord

Michal Burian

Michal Burian

16

V počtu hrajících hráčů. Multiplayer GTA V hrálo více hráčů než kdykoli předtím.

Reklama

Gangsterská akce Grand Theft Auto V nezastavuje a ani nebrzdí. Poprvé vyšla před čtyřmi roky, a přesto dokáže každý týden zaujmou spoustu hráčů, kteří neváhají a tuhle skvělou hru od Rockstaru si kupují. Důkazem jsou prodejní žebříčky z Velké Británie, kde se v seznamu deseti nejprodávanějších her GTA V pravidelně objevuje.

Další důkaz o popularitě přinesl sám Rockstar. Tvůrci se pochlubili, že GTA Online čtyři roky po spuštění překonalo rekord v počtu hranících hráčů. Multiplayer GTA hrálo více hráčů než kdykoli předtím. Ptáte se, kolik to bylo? To bohužel už vývojáři neprozradili.

Není tak divu, že Rockstar pravidelně multiplayer aktualizuje a obohacuje ho o nový obsah. Zmínit můžeme nejnovější heist. The Doomsday Heist dorazil 12. prosince 2017 a hráči se v něm musejí pokusit zachránit San Andreas před totální zkázou, při něm se spojí megalomanský miliardář, idealistická agentka od zpravodajců, společensky neohrabaný konspirační teoretik a neurotický superpočítač.

Nebo zajímavé módy v podobě závodů Transform Races, v němž se neustále mění typy dopravních prostředků, případně potom kaskadérské retro závody z ptačí perspektivy.

Grand Theft Auto V prodalo 85 milionů kusů a řadí se mezi nejprodávanější hry. Podle společnosti The NPD Group jde o nejprodávanější hru ve Spojených státech amerických.

Připomeňme, že Rockstar v současné době připravuje westernovou akci Red Dead Redemption 2, která rovněž bude mít multiplayer ve stylu GTA Online. Není divu, není divu.

Zdroj: IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama