Deníček z vývoje Shadow of the Colossus
Shadow of the Colossus Novinka Deníček z vývoje Shadow of the Colossus

Deníček z vývoje Shadow of the Colossus

Michal Burian

Michal Burian

3

Podívejte se do studia Bluepoint Games, které připravuje znovuzrození Shadow of the Colossus.

Reklama

Akční adventuru Shadow of the Colossus původně vytvořil Fumito Ueda a studio Team Ico. Na znovuzrození hry ale pracuje tým Bluepoint Games, který má za sebou Uncharted: The Nathan Drake Collection, Gravity Rush Remastered, Xbox verzi Titanfall nebo The Ico & Shadow of the Colossus Collection a God of War Collection. Ve zkratce tak jde o studio, které se specializuje právě na remastery, případně remaky.

PlayStation 4 verze Shadow of the Colossus rozhodně vypadá lákavě a těší se na ní celá řada hráčů. Patříte mezi ně? Potom by vás mohlo zajímat video z vývoje, prostřednictvím něhož se podíváte do studia Bluepoint Games a seznámíte se s některými klíčovými členy vývojového týmu. Kupříkladu producent Randall Lowe prozradí, že před vývojem PS4 verze velmi dlouho hráli původní PS3 verzi, aby se s ní dostatečně seznámili a mohli hru na PlayStationu 4 posunout tím správným směrem a zároveň zachovali to, na co jsou fanoušci zvyklí.

Shadow of the Colossus vyjde na PlayStation 4 již 7. února 2018. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Zároveň vám doporučujeme si přečíst naše dojmy z hraní.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama