Další drobky o remasteru Dark Souls
Dark Souls Remastered Novinka Další drobky o remasteru Dark Souls

Další drobky o remasteru Dark Souls

Michal Burian

Michal Burian

4

Kdo na vylepšených verzích pracuje a jaké bude rozlišení?

Reklama

Ve čtvrtek byl z čista jasna oznámen remaster hardcore RPG titulu Dark Souls, který ve vylepšené podobě vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Po nadšení hráčů se začaly objevovat důležité otázky, na které společnost Bandai Namco při oznámení remasteru neodpověděla. Jednou z nich je, kdo vlastně na vylepšených verzí pracuje. Další otázky potom směřují k samotného vylepšení.

Do věci se vložila Laura Kate Dale, redaktorka britského Kotaku, jež jako první prozradila, že se chystá představení Dark Souls Remastered pro všechny čtyři platformy. Podle Kate má PC, PS4 a Xbox One verze remasteru na starost polské studio QLOC. Tenhle tým se specializuje na porty. Na stránkách uvádějí Dragon’s Dogma: Dark Arisen, Dead Rising HD Remaster, PC verzi Ace Combat: Assault Horizon, Resident Evil 6 a v neposlední řadě God Eater Resurrection a God Eater 2: Rage Burst. Podíleli se také na DmC: Devil May Cry a Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Na Switch verzi podle všeho pracuje jiné studio. Kdo to ale je, to bohužel nevíme. Místo toho víme, že QLOC vylepšují Dark Souls už téměř rok a mělo by jít o kvalitní remaster, který se na konzolích pochlubí 60fps. Na PS4 Pro a Xboxu One X ještě 4K rozlišením, zatímco na standardních verzích konzolí to bude 1080p. Switch verze bude pouze v 30fps, v doku v rozlišení 1080p a v handheldovém režimu 720p.

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama