Z egyptského God of War sešlo kvůli Assassin's Creed Origins
God of War Novinka Z egyptského God of War sešlo kvůli Assassin's Creed Origins

Z egyptského God of War sešlo kvůli Assassin's Creed Origins

Michal Burian

Michal Burian

18

Sony nechtěla soupeřit o hráče s open-world akční adventurou od Ubisoftu. <strong>Žádný Season Pass</strong>.

Reklama

Kratos se místo na sever mohl klidně podívat do prosluněného a pískem zavátého Egypta. Byla to destinace, kterou vývojáři zvažovali. Nakonec ale bylo rozhodnuto o Skandinávii, Sony nechtěla soupeřit o hráče s open-world akční adventurou Assassin's Creed Origins (recenze) od Ubisoftu.

V budoucnu se God of War může v Egyptě klidně odehrávat. Nebrání se tomu Cory Barlog, který vše prozradil v rozhovoru pro magazín Game Informer, ačkoliv jemu se více líbí chladnější dobrodružství, které k naštvanému Kratovi a jeho synovi sedí více.

„Polovina týmu chtěla jednu možnost, druhá polovina týmu tu druhou možnost. Nakonec jsme sepsali, proč vybrat tuhle a proč si o druhé myslíme, že jde o oblast, kterou bychom mohli později také prozkoumat.“

Na závěr ještě jedna čerstvá zprávička. God of War nebude mít Season Pass. Jde čistě o příběhovou hru, kde permanentka nemá smysl. Pokud nějaké rozšíření v budoucnu bude, tak nejspíš půjde o velkou expanzi jako v případě Horizon: Zero Dawn.

God of War vyjde s českými titulky během několika měsíců exkluzivně na PlayStation 4, pravděpodobně se tak stane v březnu. Více se o hře dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama