Survival Rust po čtyřech letech opustí předběžný přístup
Rust Novinka Survival Rust po čtyřech letech opustí předběžný přístup

Survival Rust po čtyřech letech opustí předběžný přístup

Michal Burian

Michal Burian

6

I přesto, že hra není hotova. Po opuštění Early Access má být vývoj stabilnější.

Reklama

Už to vypadalo, že survival Rust nikdy neopustí předběžný přístup na Steamu. Lidé z Facepunch Studios ale překvapili a nečekaně oznámili, že se Rust zbaví nálepky Early Acess již 8. února letošního roku.

Nemyslete si ale, že 8. února bude hra dokončena. Nepůjde dokonce ani o verzi, která nabídne všechen obsah. Vývojáři se rozhodli opustit Early Access, aby mohli stabilizovat vývoj. Již nebudou vydávat aktualizace s opravami a vylepšením jednou za týden, ale jednou za měsíc.

Vedle tohoto bude v Rust stále existovat Staging Branch s denními aktualizacemi, což je vlastně takové Public Test.

Pokud máte o Rust zájem a ještě jste si hru nekoupili, tak pozor. V Early Access stojí 20 euro, již 8. února se ale cenovka zvýší na dříve avizovaných 35 euro.

Rust je multiplayerová survival hra, která byla v Early Access na Steamu vydaná 11. prosince 2013. Na začátku hry nemáte nic, začínáte nahý s loučí a kamenem, který využijete pro těžení veškerých surovin, pro výrobu například primitivního luku na obranu či lov zvěře. Jinak nemá nic a vašim úkolem je přežít. Musíte prozkoumat rozsáhlý otevřený svět, nalézt zásoby a vybavení a zároveň si dávat pozor na nebezpečná zvířata a ještě nebezpečnější hráče.

Zdroj: Polygon.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama