Komunita přepracovala P.T. pro počítače
Novinka Komunita přepracovala P.T. pro počítače

Komunita přepracovala P.T. pro počítače

Michal Burian

Michal Burian

8

Ukázku z hororového Silent Hills, na které pracoval Hideo Kojima a Guillermo del Toro, si můžete zahrát na počítačích díky modderům.

Reklama

Měl to být vytoužený restart hororové série Silent Hill. Nový díl dostal na starost japonský designér Hideo Kojima, který si na pomoc přizval režiséra Guillermo del Tora. Vydavatelská společnost ale Silent Hills zrušila a zůstala po něm pouze ukázka. Tu si mohli původně zahrát výhradně majitelé konzolí PlayStation 4, díky komunitě se ale P.T. dostává i na počítače.

Komunita modderů se vrhla na P.T. a vytvořila PC verzi tohoto interaktivního teaseru k Silent Hills. Dokonce existují dvě PC verze, jednu vytvořil SmoggyChip v Unreal Engine 4, zatímco druhá vypadá o něco zajímavěji. Její tvůrce s přezdívkou LinusPixel extrahoval několik prvků z PS4 verze a využil je. K tomu ještě přepracoval některé animace a textury.

Pokud PC verze vyzkoušíte, napište nám do komentářů, jak se povedly.

Připomeňme, že hlavní postavou Silent Hills měl být herec Norman Reedus z Walking Dead. Hra měla vyjít nejspíš o Halloweenu 2016 minimálně na PlayStation 4 a Xbox One.

"Původně jsme chtěli, abyste si načůrali do kalhot. Teď vám naservírujeme hru, u které se pose**** strachy," prohlašoval v roce 2014 Hideo Kojima.

Zdroj: GamingBolt.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama