Vznik Switch verze RollerCoaster Tycoon závisí na fanoušcích
RollerCoaster Tycoon World Novinka Vznik Switch verze RollerCoaster Tycoon závisí na fanoušcích

Vznik Switch verze RollerCoaster Tycoon závisí na fanoušcích

Michal Burian

Michal Burian

Atari v řadách fanoušků hledá investory, kteří podpoří vývoj Nintendo Switch verze RollerCoaster Tycoon.

Reklama

Na crowfunding u nezávislých tvůrčích celků jsme si zvykli. Teď se ale do těchto vod pustila společnost Atari, která v řadách fanoušků hledá investory, kteří podpoří vývoj Nintendo Switch verze legendárního RollerCoaster Tycoonu. Hodně nestandardní způsob u firmy, jež má za sebou tolik úspěšných značek a dlouhou historii.

Každopádně, Atari skrz server StartEngine vybízí k investování do Switch verze RollerCoaster Tycoon. Investorem se může stát každý, kdo pošle Atari alespoň 250 amerických dolarů (cca 5100 Kč). Takovým lidem je slibován podíl z 50 procent zisku až do 120 procent původní investice. Tato investice vám ale nezajistí, že obdržíte samotnou Switch verzi hry. Tu vám Atari daruje pouze v případě investice ve výši nejméně 1500 dolarů (cca 30 600 Kč).

Nevím, nevím. Od Atari hodně zvláštní přístup. Switch je sice populární konzole/handheld a spousta hráčů by si nejspíš RollerCoaster Tycoon přála, ale je tu jeden velký strašák. Poslední díl nedopadl zrovna nejlépe. Switch verzi má na starost studio Nvizzio Creations, které vytvořilo mobilní free-to-play RollerCoaster Tycoon Touch a RollerCoaster Tycoon World pro PC.

Nutno ale podotknout, že Switch verze RollerCoaster Tycoonu ještě není ve vývoji. Práce mají začít v nadcházejících měsících, tedy poté, co v dubnu skončí crowfunding.

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama