Pure Farming 2018 nabídne výzvy s extrémními situacemi nebo volnou hru
Pure Farming 2018 Novinka Pure Farming 2018 nabídne výzvy s extrémními situacemi nebo volnou hru

Pure Farming 2018 nabídne výzvy s extrémními situacemi nebo volnou hru

Michal Burian

Michal Burian

1

Nadějný zemědělský simulátor hráče zavede do pěti odlišných zemí, kde budou pěstovat různé plodiny a starat se o zvířata.

Reklama

13. března letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky vyjde nadějný zemědělský simulátor Pure Farming 2018, který hodlá hráče zaujmout pěticí odlišných zemí, kde budete pěstovat různé plodiny a starat se o zvířata.

Hospodařit budete v Japonsku, Spojených státech amerických, Kolumbii, Itálii a pokud si Pure Farming 2018 předobjednáte, tak i v Německu. Pro české a slovenské hráče mají tvůrci velmi dobrou zprávu, ve hře nebude chybět Zetor.

V americké Montaně budete pěstovat různé plodiny na polích i v sadech, stejně tak dostanete na starost dobytek a postupně budete vylepšovat a rozšiřovat svou farmu. Poté budete moci otevřít svou pobočku například ve slunné Itálii, kde vytvoříte své vlastní háje a vinice, kde budou růst ty nejlepší olivy a hrozny na světě. Jako další budete moci objevit krásu orientálního Japonska. V zemi vycházejícího slunce můžete pěstovat rýži a sakuru (třešně). Poté tu máme Kolumbii. V této lokalitě využijete jihoamerické klima, kde mohou růst kávová zrna a technické konopí. V Německu potom dostanete možnost pěstovat rajčata, saláty, papriky, řepku, pšenici, kukuřici a další zemědělské plodiny.

Dostáváme se k samotným herním režimům. Ty budou tři: Volné farmaření, Moje první farma a Farmářské výzvy. Mód Moje první farma slouží jako tutoriál, abyste si pomocí úkolů a užitečných tipů osvojili základy moderního zemědělství. Krok za krokem se naučíte ovládat zemědělské stroje, sklízet úrodu, vyrábět zelenou energii a spoustu dalšího. Zároveň ale musíte dávat pozor na finance, po svém zesnulém dědečkovi jste totiž sdělili dluhy zatíženou farmu. A je na vás, abyste z ní udělali prosperující podnik a dluh umořili.

Po absolvování byste měli být dokonale připraveni na provozování vaší vlastní virtuální farmy. Můžete se tak vrhnout do Farmářských výzev, které představují realistické scénáře, které před vás postaví extrémní situace, jakým musí čelit zemědělci po celém světě. S využitím předdefinovaných strojů musíte chránit úrodu před požáry, zajišťovat provoz farmy v extrémním suchu i ustát útok sarančat a další katastrofy. Dohromady bude připraveno 20 scénářů. Každý z nich má během jedné hodiny prověřit vaše zemědělské schopnosti sadou povinných i volitelných úkolů.

V módu volného farmaření si budete užívat naprostou svobodu. Jen si nastavíte požadované parametry hry a vrhnete se do řízení farmy dle vlastního uvážení, v jednom z pěti regionů. Od samotného počátku budete mít v obchodě odemčené veškeré stroje a zařízení. Vašim úkolem bude vybudovat globální zemědělské impérium, bez jakékoliv podpory. Váš úspěch bude záviset na efektivitě a dobrých rozhodnutích.

Na více už se podívejte sami. Video je obohaceno o české titulky a detailně si můžete prohlédnout například výzvy.

Pokud vás Pure Farming 2018 zaujal, hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama