Trailer vás blíže seznámí s novými mapami Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Trailer vás blíže seznámí s novými mapami Call of Duty: WWII

Trailer vás blíže seznámí s novými mapami Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

2

V nových multiplayerových mapách se podíváte do ikonických míst druhé světové války, včetně okupované Prahy v Československu.

Reklama

Dvouminutový trailer láká na první dodatečný balíček pro Call of Duty: WWII. Rozšíření The Resistance rozšíří multiplayer o tři nové mapy nazvané Occupation, Valkyrie a Anthropoid.

Nejprve si popíšeme poslední zmíněnou, ta je totiž pro nás hodně zajímavá. Tato mapa je inspirována událostmi Operace Anthropoid, tedy atentátu na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha v okupované Praze za dob Československa.

Occupation je remake populární mapy Resistance z Modern Warfare 3, opět zasazený do prostředí Paříže. Valkyrie se pro změnu zaměřuje na Vlčí doupě, Hitlerův hlavní stan ve Východním Prusku, který posloužil během operace Barbarossa a invaze nacistických vojsk na území Sovětského svazu.

Další novinkou The Resistance DLC je nová mapa pro mód War. Operace Intercept se odehrává ve Francii u města St. Lo a vašim cílem je tentokrát záchrana odbojářů převážených vlakem.

Na závěr jsme si nechali již dříve představené pokračování zombie režimu. V The Darkest Shore se hrdinové vydají na ostrov na sever od Německa, kde se má nacházet doktor Straub. Jak správně očekáváte, opět se budete muset vypořádat s nemrtvými a dalšími hrozbami a hrůzami, které v nové lokalitě čekají. Pokud vás zombie mód zajímá více, podívejte se na nedávný trailer.

The Resistance DLC vyjde 30. ledna 2018 pro PlayStation 4 verze Call of Duty: WWII. Majitelé PC a Xboxu One si budou muset měsíc počkat. Balíček je součástí Season Passu, samostatně je za necelých 15 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama