Zahrajte si demo tahového RPG Stygian: Reign of the Old Ones
Stygian: Reign of the Old Ones Novinka Zahrajte si demo tahového RPG Stygian: Reign of the Old Ones

Zahrajte si demo tahového RPG Stygian: Reign of the Old Ones

Michal Burian

Michal Burian

5

Připravovaná hra je inspirována tvorbou Howarda Lovecrafta.

Reklama

Na svět se klube další zajímavá hra, která si bere inspiraci z tvorby Howarda Lovecrafta. Stygian: Reign of the Old Ones je tahové RPG odehrávající se v ručně kresleném 2D světě. Konkrétně ve zlověstném, tajemném a nebezpečném Arkhamu, v němž narazíte na podivná stvoření z dílny H.P. Lovecrafta.

Než se ale do Arkhamu podíváte, vytvoříte si nejprve postavu z 8 hlavních archetypů. Každý z nich má svůj vlastní příběh a speciality. Na vaší nebezpečné cestě vás bude doprovázet řada podivných společníků. Narazíte se osamělého Outsidera, padlého vojáka z první světové války, psychickou a narcistickou kočku a další podivné postavy. Při výběru společníků je dobré přemýšlet, síla a duševní stav vašich postav ovlivní možnosti dialogu. Duševní onemocnění může přinést výhody, ale i překážky. Někdy se v tomhle světě vyplatí být šílený, jindy opatrný a obezřetný.

Samotné boje jsou potom strategické a tahové z 2D perspektivy, podobné klasickým hrám Heroes of Might and Magic. Zajímavý je také příběh, kdy nebojujete abyste zachránili svět, neboť bitva je již prohraná. Vývojáři tvrdí, že máte sledovat vlastní cíle v těchto nesnadných časech. Jde o spásu, vendetu nebo možná něco tajemného.

Pokud vás Stygian: Reign of the Old Ones láká, tak na Steamu je dostupná demoverze. Plná verze je v plánu až na rok 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama