Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na PC a Switch?
Crash Bandicoot Novinka Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na PC a Switch?

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na PC a Switch?

Michal Burian

Michal Burian

27

V roce 2019 nás má navíc čekat nový díl této legendární plošinovky.

Reklama

V loňském roce společnost Activision probudila k životu legendárního Crashe a přinesla na PlayStation 4 Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, což je kolekce prvních třech dílů Crash Bandicoota z PlayStation 1. Studio Vicarious Visions znovu vytvořilo hry Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped a dalo jim moderní zpracování se starou, dobrou hratelností.

Už v loňském roce se objevovaly spekulace, že exkluzivita pro PS4 je pouze otázkou času a později trilogie zavítá i na další platformy. Dočkat se máme v letošním roce, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy má být rozšířen na Nintendo Switch a PC.

Fanoušci Crashe se mohou rovněž těšit na nové dobrodružství. Nová hra s tímto hrdinou v hlavní roli se má na trhu objevit v roce 2019. V současné době neznáme žádné další detaily, ale pokud se neoficiální informace potvrdí, tak nový Crach má být oznámen letos na červnové E3 v Los Angeles.

Navíc společnost Activision má mít další plány. Do roku 2022 mají vyjít další tituly s Crashem.

Se zprávou přišel Max Arguile, manažer společnosti GB Eye, v Licensing Source Book Europe. Tato firma se stará o výrobu a distribuci licenčních dárků, včetně plakátů a dalších produktů.

Zprávu o nových dílech Crashe a trilogii pro Switch a PC naleznete v dokumentu LSBE na straně 97.

Zdroj: PlayStationLifeStyle.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama