Konzolové verze Pillars of Eternity 2: Deadfire vyjdou letos
Pillars of Eternity 2 Novinka Konzolové verze Pillars of Eternity 2: Deadfire vyjdou letos

Konzolové verze Pillars of Eternity 2: Deadfire vyjdou letos

Michal Burian

Michal Burian

1

Rozsáhlé RPG od Obsidianu si budete moci zahrát nejen na PC, ale také na PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch <strong>+ další hra ve vývoji</strong>.

Reklama

Pokud hrajete na konzolích a máte rádi RPG titulu, tak otevřete šampaňské. Studio Obsidian Entertainment potvrdilo, že Pillars of Eternity 2: Deadfire vyjde nejen na počítače. Vývojáři úspěšně dokončili hlavní práce na PC verzi a mohli poslat vše potřebné brazilskému studiu Red Cerberus, které má za úkol konzolové porty vytvořit.

Z toho důvodu nevyjdou konzolové verze zároveň s uvedením hry na počítače (to je v plánu na 3. dubna), ale až později. Obsidian slibují, že stihnout vše v letošním roce. Překvapením jsou potom samotné platformy, Deadfire si budou moci zahrát majitelé PlayStationu 4, Xboxu One a dokonce i Nintenda Switch.

Deadfire je přímým pokračování Pillars of Eternity a hráče zavede do světa Eora, kde se opět stanou takzvaným Watcherem, jenž díky své schopnosti dokáže nahlédnout do duše jiných lidí a číst jejich vzpomínky z těchto nebo minulých životů.

S tvůrčím celkem Obsidian souvisí ještě jedna novinka. V kancelářích potají chystají další RPG projekt. UrbaNebula na oficiálním diskuzním fóru upozornil na registraci ochranné známky pro Outer Worlds. Konkrétně jde o čtyři ochranné známky. Ty zahrnují téměř vše, od hry až po sběratelské kartičky. Je dost možné, že jde o hru vytvářenou ve spolupráci s Private Division, což je divize společnosti Take-Two, která má nezávislým vývojářům poskytnout podporu. Na tomto projektu pracují i Tim Cain a Leon Boyarsky, tvůrci Falloutu.

Zdroj: GameInformer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama