Splinter Cell: Conviction si užijete i na Xboxu One
Splinter Cell: Conviction Novinka Splinter Cell: Conviction si užijete i na Xboxu One

Splinter Cell: Conviction si užijete i na Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

12

Další hra z Xboxu 360 ve zpětné kompatibilitě.

Reklama

Fanoušci tajného agenta Sama Fishera na nový díl Splinter Cella stále čekají v nejistotě. Ubisoft o pokračování série nemluví již mnoho let. Poslední díl s podtitulem Blacklist vyšel již v létě 2013. Jistá náhradu tu ale je.

Další hrou z Xboxu 360 ve zpětné kompatibilitě je Splinter Cell: Conviction z roku 2010. Ten se pochlubil hned několika novými funkcemi. Jednou z nich je Mark & ​​Execute pro označení konkrétních cílů v podobě nepřátel a objektů, které poté Sam Fisher v rychlém sledu zneškodnil. Potěšila také možnost využít okolní objekty.

Pokud máte fyzickou nebo digitální kopii hry Splinter Cell: Conviction ve verzi pro Xbox 360, tak vás hraní na Xboxu One nebude stát ani korunu.

„Povedený přírůstek do rodiny úspěšných stealth akcí, kde si dosyta užijete přechytračení spousty nepřátel s pomocí parádních agentských gadgetů,“ dočtete se ve verdiktu recenze - 8/10 za rozdílné přístupy k hraní, design úrovní, vedlejší (kooperativní) mise, prostor pro plánovaný postup i divokou improvizaci, agentské vychytávky a gadgety a několik povedených vtipných momentů. Na druhou stranu příběh je plný příšerných klišé nebo hloupé dialogy mezi postavami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama