Fortnite čeká velké vylepšení
Fortnite Novinka Fortnite čeká velké vylepšení

Fortnite čeká velké vylepšení

Michal Burian

Michal Burian

8

60 snímků za sekundu na konzolích, soukromé zápasy nebo nové zbraně a další časově omezení módy.

Reklama

Minulý týden se Epic Games pochlubil, že Fortnite v jednu chvíli hrálo 3,4 milionu hráčů. Tím byl překonán rekord konkurenčního PlayerUnknown's Battlegrounds o rovných 200 tisíc lidí. Musíme ale vzít v potaz, že oblíbenější část Fortnite nazvaná Battle Royale je zdarma na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, zatímco rekord PUGB tvořili hráči, kteří si zaplatili za předběžný přístup na Steamu.

V dohledné době by Fortnite mohlo zlomit i 3,4 milionu souběžně hrajících hráčů. Vývojáři totiž chystají velké změny. Tou největší je vylepšení konzolových verzí Fortnite: Battle Royale, které poběží při 60 snímcích za sekundu. Tohle vylepšení se týká PS4, PS4 Pro, Xboxu One, Xboxu One S a Xboxu One X. Epic tvrdí, že dojde k maximální optimalizaci s využitím výkonu všech konzolí, aby nedocházelo k poklesům fps. Krom toho bude ještě vylepšeno ovládání u konzolových verzí.

Pro všechny verze poté budou připraveny soukromé zápasy, vlastní zápasy. K jejich testování by mělo dojít v nejbližší době. Autoři si posvítí i na zvuky. Hráči si stěžují, že špatně slyší kroky jiných hráčů.

Ve vývoji jsou i nové zbraně a spotřební materiál. Stejně tak další herní módy, zejména ty časově omezené. K testování těchto režimů dojde v následujících měsících. Těšit se můžete kupříkladu na rychlý mód Blitz, druhou verzi 50v50, autobus pro každý tým nebo režim, kde bude více supply drops.

Koncepty novinek

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama