Shadow of the Colossus prodávanější na PS4 než originál na PS2
Shadow of the Colossus Novinka Shadow of the Colossus prodávanější na PS4 než originál na PS2

Shadow of the Colossus prodávanější na PS4 než originál na PS2

Michal Burian

Michal Burian

12

PlayStation 4 verze ovládla žebříček nejprodávanějších her za minulý týden ve Velké Británii.

Reklama

O kompletní remake Shadow of the Colossus pro PlayStation 4 je velký zájem. Svědčí o tom žebříček nejprodávanějších her za minulý týden ve Velké Británii. Shadow of the Colossus ovládl žebříček a stal se nejprodávanějšího hrou předešlých sedmi dnů.

Mnohem zajímavější je ale jiná informace. Za sedm dnů se prodalo o 73 procent více fyzických kopií, než tomu bylo za stejné časové období na PlayStationu 2 v únoru 2006. PS4 verze tak hráče zaujala. Zejména, když vezmete v potaz, že každým rokem stoupají prodeje digitální verzí. Přesná čísla ale neznáme, s nimi se Sony pochlubí později.

Druhou nejprodávanější hrou týdne v UK je EA Sports UFC 3. Následuje Monster Hunter: World, FIFA 18, Grand Theft Auto V, Call of Duty: WW2, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Assassin's Creed Origins a The Evil Within 2. Minulý týden vyšel také Dragon Quest Builders pro Switch a vybojoval si 31. místo v žebříčku.

"Shadow of the Colossus se vydal mezi hráče hledat nové fanoušky. A díky povedenému audiovizuálními zpracování dostává příběh Wandera a jeho koně Agra nový impuls, který určitě přitáhne další hráče do zapovězených pustin. Zamrzí mírně chaotická kamera ve vypjatých chvílích a sporadický trhaný pohyb postav, ale to jsou jen drobné pihy na kráse příjemně plynoucího titulu," dočtete se ve verdiktu recenze.

Zdroj: Eurogamer.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama