V Crossout se o pozornost hlásí sedmá frakce
Crossout Novinka V Crossout se o pozornost hlásí sedmá frakce

V Crossout se o pozornost hlásí sedmá frakce

Michal Burian

Michal Burian

4

Tou jsou Žháři. Spojenci těchto uctívačů ohně obdrží nové součástky do vozidel, díky kterým jejich nepřátelé na bojišti lehnou popelem.

Reklama

Post-apokalyptická MMO hra Crossout obdržela na PC, PS4 a Xboxu One aktualizaci 0.9.0, která do zběsilé akce s vozidly přináší nové funkce, vylepšení a především novou, již sedmou frakci. Tou jsou Žháři. Spojenci těchto uctívačů ohně obdrží nové součástky do vozidel, díky kterým jejich nepřátelé na bojišti lehnou popelem. Jsou to například zápalné bomby, kamikadze kabina, mlýnky na maso předělané na kola a mnohé jiné.

Jedním z nejžhavějších doplňků v aktualizaci 0.9.0 je Spalovač – jednoduchý katapult, který vrhá bomby naplněné hořlavinou, jež po dopadu zapálí značnou část okolí. Pokud tedy uvidíte ve vzduchu rychle letící kanystr, šlápněte na plyn a utíkejte co nejdál.

Další novinkou je Fortuna – odpalovací zařízení, kterým můžete střílet po svých nebohých nepřátelích sérií tří hořících pneumatik. Taktický Žhář jistě ocení plamenomet Draco, který dokáže ohněm bezprostředně poškodit vozidla protihráčů. Po jeho útoku budou rozžhavena do červena a dva krát méně odolná proti útoku z jakékoliv jiné zbraně.

Kromě zmíněných zbraní Žháři nabídnou další zajímavé vychytávky. Jako příklad je uveden závitový mechanismus, který jako by byl vyňat z obřího strojku na maso. Tento mechanismus se montuje pod podvozkem místo kol a umožňuje pohyb ve stejné rychlosti v libovolném směru, dokonce i do stran. Samozřejmě kontakt s těmito vrtáky má ničivý dopad pro vaše nepřátele. Ideální ve spojení s harpunometem, kterým můžete k sobě cizí vozidlo snadno přitáhnout. A s novou kabinou Žháři, Vlkodlak, můžete zvrátit jistou prohru na vítězství. Všechno díky malému dronu, který je naplněn trhavinou. Po zničení vozidla hráče je vystřelen do vzduchu a během následujících 10 sekund dává možnost se protihráči krutě pomstít. Není nad to nepřítele zničit v posledním, kamikadze útoku!

Dále došlo ke zvýšení maximálního času bitvy v PvP módu ze 3 do 5 minut pro hráče, kteří dosáhli úrovně 10 nebo vyšší. Navíc čas nutný k dosažení cíle je nyní delší o 50 %. Díky tomu mají hráči více času rozvinout svoji taktiku a naplno využít všechny možnosti svých vozidel.

Crossout je online akční hra s vozidly, která se odehrává v post-apokalyptickém světě zničeném invazí mimozemšťanů a nevydařenými experimenty s genetickými modifikacemi, a hráčům poskytuje plnou kontrolu při konstruování, vylepšování a upravování po zuby ozbrojených vozidel určených k ničení nepřátel v otevřených bitkách jeden na jednoho. Crossout nabízí hráčům tisíce možností při navrhování vozidel včetně výběru tvaru, pancéřování, zbraní, podpůrných systémů a kosmetických doplňků.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama