Gwent: The Witcher Card Game se brzy dočká nového herního módu
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: The Witcher Card Game se brzy dočká nového herního módu

Gwent: The Witcher Card Game se brzy dočká nového herního módu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Půjde o obdobu klasické arény, v níž si sestavíte balíček karet a hrajete s ním, dokud nedosáhnete 9 výher či 3 proher.

Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt RED včera večer uspořádali živý stream, který představil nový herní mód pro populární karetní hru Gwent: The Witcher Card Game. Nese název Gwent Arena a půjde o obdobu klasické Arény, kterou můžete znát z jiných karetních titulů. Shrnutí všech informací, které zazněly během streamu, najdeme na Redditu.

Vše by mělo fungovat poměrně jednoduše. Samozřejmě si musíte vždy sestavit balíček karet, s nímž budete následně hrát. V tomto případě však nedojde na jakákoliv omezení pokud jde o frakci, vzácnost karet nebo počet duplikátů. Hra vám přitom vždy nabídne 4 stejně vzácné karty, z nichž jednu si vyberete, a tak pořád dokola, dokud se vám balíček patřičně nezaplní. Jakmile se tak stane, lze si vybrat ještě velitele. Při výběru může dokonce náhodně dojít i na prémiové karty a nezáleží na tom, jestli je jinak doopravdy vlastníte.

Následně už se můžete pustit do série zápasů, která skončí, jakmile dosáhnete 9 výher nebo 3 proher. Zápasy jsou ale tentokrát označovány jako kontrakty, které vám nedává nikdo jiný než Gaunter O'Dimm řečený Zrcadelník, kterého můžete znát zejména z datadisku Srdce z kamene pro Zaklínače 3. A kde je O'Dimm, tam je vždy o „zábavu” postaráno.

Vstup do Gwent Areny vás pokaždé vyjde na 1,99 euro, případně na 150 Ore (ruda, herní měna). Absolvování tohoto módu pak vždy přináší různé odměny v závislosti na tom, jak se vám během hraní dařilo. I kdybyste nevyhráli jediný zápas, tedy nesplnili jediný kontrakt, a odešli se třemi prohrami, které symbolizuje smrt, dostanete alespoň jeden soudek s kartami. Dosažení všech 9 výher naopak přináší mnohem lepší odměny, mezi nimiž najdeme i prémiovou zlatou kartu.

Gwent Arenu bude rovněž doprovázet nová podoba hrací plochy a tvůrci prozradili, že nové plochy dorazí i s první singleplayerovou kampaní nazvanou Thronebreaker. Zatím však nevíme, kdy Thronebreaker nebo Gwent Arena dorazí, na datum vydání těchto dvou velmi očekávaných novinek si tak budeme muset ještě počkat.

Zdroj: Twitch, Reddit

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama