Po roce opustí předběžný přístup strategie Northgard
Northgard Novinka Po roce opustí předběžný přístup strategie Northgard

Po roce opustí předběžný přístup strategie Northgard

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Nadějná severská real-time strategie s Vikingy.

Reklama

Severská real-time strategie Northgard se chystá opustit předběžný přístup na Steamu. K vydání plné verze dojde přesně 7. března letošního roku. Pokud jste si koupili hru v early access, tak se krom jiného můžete těšit na novou kampaň pro jednoho hráče.

Nová kampaň je sestavena z 11 kapitol. Ty sledují Riga, který se rozhodl pomstít vraždu svého otce, velekrále Vikingů. Toho zradil a zabil zlodějský Hagen. Ten nebude jedinou hrozbou nového dobrodružství, Rig v průběhu cesty objeví mnohem větší hrozbu a dozví se, proč byl jeho otec skutečně zabit.

V nové kampani očekávejte nové přátele a nepřátelé, stejně tak mnoho překvapivých momentů, které budete postupně objevovat v zemi Northgard.

Po příběhové kampani můžete skočit do volného režimu a užívat si budování své osady na nově objeveném kontinentu Northgard. Hra od vás ve všech módech vyžaduje, abyste svým Vikingům přidělili různé práce (farmář, bojovník, námořník, lord), ale ještě předtím si musíte vybrat jeden ze šesti vikingských klanů, každý má své specifické výhody, budovy a jednotky.

Real-time strategie Northgard se v předběžném přístupu na Steamu objevila 22. února loňského roku. Rok a několik dnů k tomu tak trvalo vývojářům, aby svou hru dokončili. Doufejme, že si na posledním kroku dají záležet a Northgard vyjde ve stavu, jenž si zaslouží. Vždyť v early access se prodalo více než 600 tisíc kusů, což není rozhodně špatné. K oblibě dopomohlo i postupné vylepšování a rozšiřování hry - tři nové klany, nové jednotky a mytologická zvířata, multiplayer na dedikovaných serverech a celá řada menších funkcí.

Northgard se prodává na Steamu za 27,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama