Tajná zpráva v Metal Gear Survive zmiňuje Kojimu
Metal Gear Survive Novinka Tajná zpráva v Metal Gear Survive zmiňuje Kojimu

Tajná zpráva v Metal Gear Survive zmiňuje Kojimu

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Náhoda nebo si nějaký vývojář Metal Gear Survive vzpomněl na Hidea Kojimu?

Reklama

Japonský producent a designér Hideo Kojima se před několika lety nepohodl s Konami a ve zlém se rozešli. To se psal rok 2015. Od té doby dal Kojima opět dohromady studio Kojima Productions a za podpory Sony začal pracovat na Death Stranding. Jak se zdá, nějaký vývojář Metal Gear Survive si na svého bývalého šéfa vzpomněl a napsal tajnou zprávu do nejnovějšího dílu této populární série.

Zprávy v Metal Gear Survive si může všimnout každý. Stačí dávat pozor v moment, kdy jste vyzvání, abyste si vybrali jméno na začátku kampaně. Na papíru poté vidíte kódová jména dalších vojáků. Z prvního písmena jejich příjmení lze složit „KJP Forever“, což by se dalo interpretovat jako Kojima Productions Forever. V překladu Kojima Productions navždy.

To ale není vše. Ve zprávě lze nalézt ještě „Bastard Yota“ a „Cunning Yuji“, přičemž Yota je jméno šéfa vývoje Metal Gear Survive (Yota Tsutsumizaki) a Yuji zase producenta (Yuji Korekado).

Tohle nebude náhoda. Zdá se, že nějaký nespokojený zaměstnanec v Konami využil možnosti a pomstil se vedení. Už dříve se objevovaly zprávy, že v Konami jsou špatné pracovní podmínky.

Metal Gear Survive vyšel minulý týden na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V recenzích ale nezaujal, v průměru má hra 6,2/10. Kolega Honza hodnotil titul známkou 5/10.

Zdroj: IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama