Konzolové verze For Honor konečně vylepší dedikované servery
For Honor Novinka Konzolové verze For Honor konečně vylepší dedikované servery

Konzolové verze For Honor konečně vylepší dedikované servery

Michal Burian

Michal Burian

13

Nová infrastrukturu serverů pro PlayStation 4 a Xbox One verze středověké akce zaměřené na kontaktní boj.

Reklama

Středověcí bojovníci v PC verzi For Honor se dedikovaných serverů dočkali již 19. února. Dnes se dostane i na PlayStation 4 a Xbox One. Ještě předtím ale bude probíhat údržba serverů a s nimi související odstávka.

Nová infrastruktura serverů má za úkol zlepšit matchmaking a celkovou stabilitu hry ve všech PvP módech. Podle Ubisoftu se u PC verze dedikované servery projevily eliminováním nežádoucího odpojování hráčů a migrací hostů.

Těsně před spuštěním dedikovaných serverů pro PC se šéf vývoje Damien Kieken nechal slyšet: „Změnit online infrastrukturu za pochodu je výzva, ale zároveň jde o krok ke zlepšení herního zážitku pro naše hráče. Dedikované servery připraví cestu pro další podporu For Honor a nový obsah.“

Původně byly dedikované servery plánovány společně s pátou sezónou. Age of Wolves (Věk vlků) přišel 15. února a šlo o rozsáhlou aktualizaci pěti hrdinů. Ubisoft se rozhodl pro změny v bojovém systému, přinesl hráčům více možností pro přizpůsobení postav a hlavně lépe vyvážil všech pět hrdinů. Kensei a Conqueror navíc dostali nové pohyby, nové animace a další maličkosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama