Launch trailer pro Windows edici Final Fantasy XV
Final Fantasy XV Novinka Launch trailer pro Windows edici Final Fantasy XV

Launch trailer pro Windows edici Final Fantasy XV

Michal Burian

Michal Burian

6

Skvělé japonského RPG si našlo cestu na počítače. Na konzolích navíc Royal edice.

Reklama

Včera si na PC našel cestu skvělý japonský RPG titul Final Fantasy XV. Zkrátka ale nepřišli ani majitelé konzolí, na PS4 a Xbox One zase vyšla Royale edice. Obě edice přinášejí nové herní prvky a zcela nový herní obsah.

Součástí obou edic je veškerý obsah vydaný v rámci Season Passu od data vydání původní hry, dále rozšířená mapa, nové lokace k objevování, mód z pohledu první osoby, plně řiditelná královská loď a mnoho dalšího. Final Fantasy XV Windows Edition navíc nabídne rozlišení 4K (3840 x 2160), podporu HDR 10, podporu módů, integraci Tobii Eyetracking a AlienFX.

Od včerejšího dne je navíc k dispozici zdarma ke stažení aktualizace FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES, která přináší několik nových hratelných lokalit, úkolů, předmětů, schopností a mnoho dalšího, jako je například navýšení úrovní charakterů a zbraní.

„Děj Final Fantasy XV je zasazen do úchvatného světa, kde se realita potkává s fantazií. Hráči tentokrát spojí své síly s korunním princem jménem Noctis a jeho druhy na epické cestě bratrství, lásky a beznaděje a postupně tak odhalí Noctisův osud a pokusí se čelit silám impéria jménem Niflheim, jehož vládce lační po válce. Díky okouzlujícím postavám, dech beroucím scenériím, bohatým možnostem otevřeného světa a akčním soubojům odehrávajícím se v reálném čase je Final Fantasy XV skvělou volbou jak pro fanoušky série Final Fantasy, tak pro nováčky série,“ informuje tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama