Přiblížen přídavek Tanks pro Armu 3
Arma 3 Novinka Přiblížen přídavek Tanks pro Armu 3

Přiblížen přídavek Tanks pro Armu 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Další DLC nabídne tři nová vozidla, mini-kampaň nebo různé bezplatné novinky v čele s 3D interiéry všech obrněných vozidel a dvěma raketomety.

Reklama

Už dlouho víme, že aktuální plán na rozšiřování Army 3 skončí s placeným DLC nazvaným prostě a jednoduše Tanks. Konkrétní náplň přídavku byla dlouho utajována, předešlý přídavek, jenž nesl název Tac-Ops, koneckonců vyšel už na konci listopadu 2017. Nyní je ale tajemstvím konec, protože došlo na plnohodnotné odhalení Tanks.

Tentokrát jsou doménou vozidla. A to pořádná. V první řadě tu máme tank T-140 Angara, ničivou obrněnou bestii ruského designu, která patří frakci CSAT. Pro AAF vývojáři připravili lehčí a mobilnější AWC Nyx, jenž je k dispozici ve čtyřech variantách a dokonce ho může převážet vrtulník CH-49 Mohawk. Třetím vozidlem do party je obrněnec Rhino MGS pro NATO, jehož účelem je přímo boj proti tankům, přičemž je podobně jako T-140 Angara k dispozici ve dvou variantách.

Součástí Tanks je také mini-kampaň Altis Requiem o třech misích, v níž se dostanete do role velitele tanku frakce AAF, s nímž budete řídit AWC Nyx v boji proti jednotkám FIA a později T-140 Angara, s nímž si zaválčíte i proti NATO. Budete tedy mít možnost pozorovat invazi sil NATO na ostrov Altis, kolem níž se točí kampaň základní hry, z jiného úhlu pohledu. Tvůrci navíc slibují, že na základě vašeho výkonu a herního stylu může kampaň skončit různými způsoby.

K dispozici bude i další ukázková mise, v níž se pro změnu stanete členem posádky vozidla Rhino MGS ve verzi UP. Takzvaný ničitel tanků má sice podobné vlastnosti jako hlavní bojové tanky, ale je mnohem zranitelnější, takže abyste uspěli, musíte využívat rychlost a ovladatelnost Rhina.

Tohle všechno bude placené, ale jako obvykle doplní placenou složku DLC bezplatné herní prvky, které budou k dispozici zdarma pro každého majitele Army 3. Tanks tedy doprovodí aktualizace 1.82, která se pochlubí zejména plně vymodelovanými 3D interiéry všech obrněných vozidel, která jsou v Armě 3 k dispozici. Ke zlepšení dojde i v rámci ovladání, ozvučení, systému poškození nebo úprav.

V boji s nebo proti obrněným vozidlům budete rovněž moci využívat nové možnosti zaměřování a druhy munice, mezi nimiž najdeme například možnost zásahu shora nebo munici kopírující terén. Všichni vlastníci Army 3 si také budou moci zkusit nový týmový multiplayerový mód Vanguard, tři časové zkoušky využívající čerstvá vozidla, další verze Offradu a lehkých vozidel z expanze Apex nebo dva nové raketomety. Jedním z nich je 9M135 Vorona pro CSAT, druhým MAAWS MK4 pro NATO, AAF i FIA. V editoru si navíc bude možné vyhrát s novými dekorativními předměty.

A kdy se vlastně Tanks dočkáme? DLC dorazí 11. dubna, přičemž bude ke koupi za 9,99 euro (před vydáním bude k dostání s 10% slevou). Přídavek je samořejmě součástí cenově výhodnějšího DLC Bundlu 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama