První obrázek z Farming Simulatoru 19
Farming Simulator 19 Novinka První obrázek z Farming Simulatoru 19

První obrázek z Farming Simulatoru 19

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na první pohled je vidět vylepšený engine. Hra bude mít už v základu licenci na stroje značky Fendt.

Reklama

Postupně je nám odhalován letošní Farming Simulator 19. Švýcarské studio Giants Software si uvědomuje, že populární sérii zemědělského simulátoru vzrůstá silnější a silnější konkurence. V boji s Pure Farmingem 2018 a nadějným fanouškovským Cattle and Crops (v předběžném přístupu) má pomoci nový engine. Ten umožní vývojářům vylepšení téměř ve všech aspektech hry, včetně propracovanější grafické kvality, bohatšího obsahu s novými, velkými značkami a třemi odlišnými otevřenými světy, ve kterých budeme řídit a rozšiřovat svou farmu, a to buď sami nebo se svými přáteli.

Jednou z trojice map bude vylepšená verze jihoamerického prostředí. Vývojáři se rozhodli pro úpravu této mapy, aby využila možnosti nového enginu.

Dnes je nám Farming Simulator 19 prezentován na prvním screenshotu. Doprovodná tisková zpráva zmiňuje, že jde o první pohled na kompletní vylepšení a revizi grafiky strojů. Kromě toho se mají fanoušci těšit na detailní prostředí, které má být až hyperrealistické. Na obrázku vidíme kombajn německé značky Fendt, což znamená, že stroje této značky budou již v základu hry.

Více informací se o Farming Simulatoru 19 dozvíme v nadcházejících měsících, včetně červnové E3 v Los Angeles.

Farming Simulator 19 vyjde koncem letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Je mi jasné, že obrázek z Farming Simulatoru 19 s největší pravděpodobností prošel grafickou úpravou, ale pro lepší představu níže ještě obrázky z oznámení Farming Simulatoru 17.

Farming Simulator 19 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama