Maska zombíka ve sběratelské edici State of Decay 2
State of Decay 2 Novinka Maska zombíka ve sběratelské edici State of Decay 2

Maska zombíka ve sběratelské edici State of Decay 2

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

A další chuťovky, ale samotná hra chybí. Ve hře nebudou mikrotransakce.

Reklama

Fanoušci State of Decay 2 budou moci sáhnout po sběratelské edici, která obsahem odpovídá samotné hře. Sběratelská edice je považována za definitivní startovní sadu, ovšem bez samotné hry. Místo ní dostanete latexovou masku zombíka, 4GB flash disk ve tvaru palce a exkluzivní steelbook, který si budete moci dát do speciálního stojánku vymodelovaného podle lidského mozku.

Sběratelská edice State of Decay 2 bude stát 70 dolarů, zatímco standardní edice se prodává za 30 dolarů a Ultimate Edition za 50 dolarů. Pokud máte předplacený Xbox Game Pass, tak v den vydání budete mít State of Decay 2 bez dalších investic.

Sběratelskou edicí nekončíme. O State of Decay 2 se objevily další informace. V tomto zamořeném světě plného zombíků nebudou žádné mikrotransakce. Společnosti Microsoft a Undead Labs překvapily hned dvakrát. Nejprve nízkou cenou a podruhé absencí mikrotransakcí. Místo nich se chtějí vývojáři soustředit na placené rozšiřování hry formou expanzí. Z dřívějška víme, že by hra měla být obohacena o další mapy.

State of Decay 2 vychází 22. května na Xbox One a PC s Windows 10. Níže ještě nedávné gameplay záběry. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk ve verzi pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama