Do Quake Champions míří mód Instagib
Quake Champions Novinka Do Quake Champions míří mód Instagib

Do Quake Champions míří mód Instagib

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Windows PC

Součástí jarní aktualizace je také možnost hrát vlastní zápasy bez aktivních schopností jednotlivých šampionů.

Reklama

Multiplayerová střílečka Quake Champions, která se momentálně nachází v Early Access fázi na Steamu a Bethesda.net, se již brzy dočká další významné aktualizace. Ta nese název Spring Celebration a mimo jiné do hry přidá herní mód Instagib, jak tvůrci oznámili na Twitteru.

Instagib má v sérii Quake poměrně dlouhou tradici. Jde o režim, který funguje dost jednoduše. Všichni hráči na serveru mají jen a pouze Railgun, přičemž protivníka zlikvidujete jediným zásahem, takže musíte být opravdu rychlí a přesní, abyste uspěli. Instagib navíc neobsahuje sbírání zbraní či předmětů.

Aktualizace Spring Celebration také přidá něco, po čem řada hráčů volá prakticky od oznámení hry. V rámci vlastních zápasů, které se v menu skrývají pod položkou s názvem Custom Games, budete moci deaktivovat aktivní schopnosti všech šampionů. Je však třeba mít na paměti, že pasivní schopnosti postavám zůstávají, takže se budou z hlediska vlastností a herních možností stále trochu lišit.

Zatím není jasné, kdy přesně Spring Celebration vyjde, nejen s ohledem na název aktualizace se však dá očekávat, že dorazí již velmi brzy. Dost možná na ni dojde už v průběhu dnešního dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama