Startovní edice For Honor se prodává za necelé čtyři stovky
For Honor Novinka Startovní edice For Honor se prodává za necelé čtyři stovky

Startovní edice For Honor se prodává za necelé čtyři stovky

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dostupná je pouze na PC a zajistí vám hned na začátku přístup ke trojici bojovníků.

Reklama

Na Steamu a Uplay se za necelé čtyři stovky začala prodávat startovní edice For Honor, která má nalákat další hráče do středověkých soubojů. Ubisoft začal nabízet Starter Edition krátce na to, co úspěšně vylepšil infrastrukturu a For Honor přesunul na dedikované servery.

Starter edici má i taktická kooperativní akce Rainbow Six Siege, jež má také obsah v podobě hrdinů, které si musejí hráči odemknout. Se startovní edicí For Honor získáte okamžitý přístup ke trojici hrdinů se jmény Warden, Raider a Kensei. Ihned s nimi budete moci hrát a samozřejmě si je různě přizpůsobit. Další tři hrdinové vám budou zpřístupněny na základě vámi zvolené frakce při prvním spuštění hry. Na výběr máte rytíře, samuraje a Vikingy.

Zbývajících dvanáct hrdinů si můžete postupně odemknout za herní peníze. Ty získáváte pouhým hraním, případně můžete sáhnout po mikotransakcích.

PS4 a Xbox One verze startovní edice nebyly oznámeny. Jelikož je nemá ani Starter Edition u Rainbow Six Siege, tak je malá šance, že zrovna u For Honor by byly nabízeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama