Extinction Novinka Trailer o příběhu ve hře Extinction

Trailer o příběhu ve hře Extinction

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jste připraveni chránit lidstvo před útoky obrů?

Reklama

Společnosti Modus a Iron Galaxy nám formou traileru přibližují příběhové pozadí jejich připravované hry Extinction. Na první pohled jde o křížence God of War, Dragon's Dogma a mangy Attack on Titan. V něm budete mít za cíl zachránit lidstvo před nebezpečným nepřítelem v podobě mohutných obrů.

Vžijete do Avila, což je poslední Sentinel, který může zachránit lidstvo před hodně nebezpečným nepřítelem. Ravenii, starověké bytosti, se vrátili a opět je jejich cílem vyhubit lidstvo a podrobit si Zem. Bojovat budete proti zdánlivě nekonečným hordám všelijakých tvorů, včetně mohutných obrů. Po nich bude hlavní hrdina skákat stejně jako Kratos v God of War. Vývojáři tvrdí, že porazit tyhle monstra nebude nic jednoduchého, budete na ně muset vymyslet strategii, přidat trochu mazanosti a mít také štěstí. Při boji budete muset využívat rychlost, rychle se přemisťovat, takticky myslet a na pomoc přijde vhod i samotné prostředí

Kromě příběhu zaujmou i ručně kreslené cut-scény. Podívejte se na trailer. Pokud vás titul zaujal, vyjde 10. dubna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama