Do Call of Duty: WWII dorazila mapa Shipment 1944
Call of Duty: WWII Novinka Do Call of Duty: WWII dorazila mapa Shipment 1944

Do Call of Duty: WWII dorazila mapa Shipment 1944

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jedna z nejmenších map celé série se vrací a je zdarma pro všechny.

Reklama

V úterý vás kolega Vojta Zikán informoval o tom, že součástí nové časově omezené akce v multiplayeru Call of Duty: WWII, která se nese ve znamení dne svatého Patrika, je remake klasické mapy Shipment. Ta se poprvé objevila v klasickém Call of Duty 4: Modern Warfare z roku 2007, přičemž jde o jednu z nejmenších map celé série.

Shipment 1944 byl prvních pár dní po vydání k dispozici jen pro majitele Season Passu, od včerejška je ale přístupný pro všechny majitele Call of Duty: WWII, a to zcela zdarma a na všech platformách. Na rozdíl od zimní verze Carentanu, která se v multiplayeru objevila díky zimní akci, by navíc mapa měla být ve hře natrvalo.

Aktuální podobu Shipmentu ukazuje čerstvý trailer. Zasazení se samozřejmě liší, ale z hlediska struktury a designu je na tom Shipment 1944 očividně stejně jako předloha. Za časů Call of Duty 4 šlo o poměrně populární volbou mapy při hraní na na nejedné LAN party a na vlastních dedikovaných serverech, z nichž jsem si právě díky Shipmentu odnesl nejednu vzpomínku na staré časy.

V případě Call of Duty: WWII jsou podmínky pro hraní s přáteli, tedy i pro ta nejšílenější možná využití Shipmentu, poněkud odlišné. Přesto věřím, že nejen s ohledem na těsné uličky, zapeklitý vnitřek několika kontejnerů a málo prostoru pro respawn může i Shipment 1944 zabavit a nabídnout trochu jiný zážitek než ostatní mapy, které v multiplayeru WWII najdeme. Ať už s přáteli, nebo s cizími hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama