Na PS4 a Xbox One vyšel RPG titul Titan Quest
Titan Quest Novinka Na PS4 a Xbox One vyšel RPG titul Titan Quest

Na PS4 a Xbox One vyšel RPG titul Titan Quest

Michal Burian

Michal Burian

8

Majitelé současné generace konzolí mohou zavítat do starověkého Řecka, Egypta a Asie.

Reklama

Společnost THQ Nordic (dříve Nordic Games) před časem skoupila spoustu starých značek - mezi nimi i hry od zkrachovalé firmy THQ - a postupně je dostává zpět k životu. Díky této iniciativě včera na konzole PlayStation 4 a Xbox One vyšel RPG titul Titan Quest, jenž původně spatřil světlo světa v létě 2006 na počítačích.

Na konzolích se Titan Quest pochlubil remasterovanou verzí s přepracovanou grafikou a texturami. Pokud byste si chtěli Titan Quest zahrát na Nintendu Switch, tak na něj se dostaví o něco později. V dohledné době by se měl do konzolových verzí dostat i takzvaný couch-coop mód, tedy klasický split-screen u jedné konzole.

Titan Quest je RPG titul odehrávající se ve starověkém Řecku, Egyptě a Asii. Postupně prozkoumáte starověký svět zahrnující cestu k Parthenonu, Velkým pyramidám, visutým zahradám babylonským, Velké čínské zdi i dalším legendárním stavbám, kde odhalíte tajuplné záhady a utkáte se s mytologickými zrůdami. Při tom všem si můžete detailně upravit svého hrdinu. Vybírat budete z 28 tříd a více než 1000 kusů jedinečných i legendárních předmětů, které vám umožní vytvořit nepřekonatelného šampiona. Po singleplayerové části se můžete vrhnout do kooperace pro 2-6 hráčů online nebo editoru světa a vytvořit si vlastní mapy, kde podniknete další nebezpečná dobrodružství.

Připomeňme, že nedávno pro PC vyšla nová expanze. Po jedenácti letech byl Titan Quest rozšířen o Ragnarök. Více v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama