Dunkerk nebo pyramidy v Gíze v druhém DLC pro Call of Duty: WWII
Platforma Call of Duty: WWII Novinka Dunkerk nebo pyramidy v Gíze v druhém DLC pro Call of Duty: WWII

Dunkerk nebo pyramidy v Gíze v druhém DLC pro Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Představen dodatečný balíček The War Machine, opět s ikonickými místy druhé světové války.

Reklama

Pokud stále hrajete Call of Duty: WWII a čekáte na nový obsah, tak se brzy dočkáte. Společnosti Activision a Sledgehammer Games oznámily dodatečný balíček The War Machine. V pořadí druhé DLC následuje po lednovém rozšíření The Resistance a opět přidá tři nové multiplayerové mapy, novou mapu do módu War a novou Nazi Zombies kapitolu.

Po okupované Praze v Československu, remaku populární mapy Resistance z Modern Warfare 3 a Valkyrie s Vlčím doupětem (Hitlerův hlavní stan ve Východním Prusku) na hráče čeká návštěva Egypta v troskách Gízy s pyramidami. Poté se přesunou do francouzského města Dunkerk, kde se odehrála velká bitva během německé invaze v roce 1940. Poslední novou multiplayerovou mapou je V2, zavede nás do německého testovacího zařízení pro raketové testy.

V módu War si budou moci hráči užívat operaci Husky, odehrává se během spojenecké invaze na Sicílii a nabízí opět tři různé mise. Nejprve budete muset zjistit informace o nepříteli, poté vše předat spojencům a nakonec sestřelit letadlo. Ano, usedneme do letadla a budeme bojovat i ve vzduchu.

Na závěr jsme si nechali novou Nazi Zombies kapitolu. Shadowed Throne je zasazena do srdce nacistického Německa, kde o život bude bojovat pětice známých hrdinů proti zombíkům.

The War Machine DLC vyjde 10. dubna 2018 pro PlayStation 4. Po 30 dnech se dočkají i majitelé PC a Xbox One verzí Call of Duty: WWII. Zatím se podívejte na první screenshoty. Activision brzy zveřejní i jednotlivé trailery zaměřené na nové multiplayerové mapy a Nazi Zombies.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama