Na pět dnů zdarma PC verze This War of Mine
This War of Mine Novinka Na pět dnů zdarma PC verze This War of Mine

Na pět dnů zdarma PC verze This War of Mine

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC

Vyzkoušejte si zdarma hodně zajímavou hru, která u hráčů uspěla. Máte na to postarat se o přeživší v době války?

Reklama

Polští 11 bit studios si pro hráče připravili překvapení. Od dnešního dne po dobu pěti dnů, tedy do neděle, si můžete prostřednictvím Steamu zdarma zahrát velmi povedenou hru This War of Mine. Čeká vás emocionální příběh z válečného prostředí. Vašim úkolem je postarat se o přeživší ve světě sužovaným válkou. Budete rozhodovat o životě a smrti.

My This War of Mine rozhodně doporučujeme, minimálně vyzkoušet, když je teď zdarma. Pokud se vám zalíbí, tak do 9. dubna je možné titul pořídit za pouhých 5,69€, což je sleva ve výši 70 procent. Jen na Steamu se prodalo 2,5 milionu kopií.

„This War of Mine je definitivně hra, kterou by neměl žádný hráč podobných žánrů minout za žádných okolností. Její atmosféra je rozhodně největší předností, ale také není jedinou. Příjemná hratelnost a vynikající grafické i hudební ztvárnění je něco, co dělá z This War of Mine téměř uměleckou hru. Samozřejmě má své nedostatky. Ať už je to soubojový systém, který mohl být o něco lépe vyřešen, pár designových nedostatků, nebo několik bugů, které sice neruší samotný zážitek ze hry, ale vždy je bez nich líp,“ napsal Honza Kalný ve své recenzi - 9/10.

A jen tak pro pořádek, od 11 bit studios brzy vyjde další zajímavá hra. Ve Frostpunku vypukne zima už 24. dubna a na vás bude postarat se o přeživší, zajistit jim dostatek tepla, nějaké to místo na odpočinek a samozřejmě jim určit práci. Více o titulu Frostpunk zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama