Přehlídka různých módů v závodech OnRush
Onrush Novinka Přehlídka různých módů v závodech OnRush

Přehlídka různých módů v závodech OnRush

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V těchto závodech není často důležité být na první pozici, ale splnit co nejvíce úkolů.

Reklama

Jeden by řekl, že od ex-tvůrců skvělé série Motorstorm nemůže vzniknout špatná hra. Jejich nový počin jménem OnRush ale zatím moc parády nenadělal. Nedávná beta účastníky moc nepřesvědčila a je otázkou, co čekat od plné verze, která 5. června vychází na PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude následovat později, měla by stihnout letošní rok.

Společnost Codemasters se to snaží napravit a trailerem láká celkem na pět různých herních módů, které v OnRush budou. Otázkou je, zda dokážou zabavit, zda se hráči po pár hodinách nebudou nudit, stejně jako se to mnoha stalo během testování. Ať tak či onak, připravit se máme na režimy Countdown, Lockdown, Overdrive a Switch. V prvním jmenovaném musíte projíždět brankami a získávat čas. V Lockdown jde o pohybující se zónu, kterou musíte zabrat, zatímco Overdrive je klasický závod a ve Switch musíte přežít zběsilé závody. Když se vám to nepodaří, vracíte se do okruhové arény s jiným vozem.

Jak se sami přesvědčíte, OnRush jsou hodně zběsilé a šílené závody, které jistojistě nesednou každému. Hodně záleží na tom, co vlastně hráč od tohoto titulu očekává. Kromě pěti různých módů na vás čeká ještě několik variací vozů, motorek a bugin s odlišnými vlastnostmi, schopnostmi plusy a mínusy. Ty byly představeny již dříve.

OnRush předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama