FIFA 18 bezplatně rozšířena o mistrovství světa
FIFA 18 Novinka FIFA 18 bezplatně rozšířena o mistrovství světa

FIFA 18 bezplatně rozšířena o mistrovství světa

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Všechny týmy, zbrusu nový mód, licencovaní hráči nebo ikony.

Reklama

Fanoušci loňského dílu fotbalové série od EA Sports si mohou dnes hru obohatit o největší turnaj planety. Nová aktualizace přináší do FIFA 18 mistrovství světa ve fotbale, které si užijete na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Na prvních třech platformách navíc 2018 FIFA World Cup Russia běží na enginu Frostbite.

Společnost Electronic Arts tak využila získanou licenci a nabízí fotbalový turnaj tentokrát zdarma. V minulosti bylo pravidlem, že FIFA World Cup byla samostatnou hrou, která byla postavena na předešlém ročníku. Většina očekávala, že letos půjde o placenou expanzi. Vše je ale jinak, a 2018 FIFA World Cup Russia je bez dalších investic, pouze musíte vlastnit hru FIFA 18.

Aktualizace přináší do FIFA 18 všech 32 národních reprezentací, které se kvalifikovaly do turnaje v Rusku. Dále 17 týmů, které se velkého fotbalového svátku nezúčastní. Samozřejmostí je všech 12 stadionů, kde se mistrovství odehraje, všichni licencovaní hráči, všechny licencované dresy, transparenty na podporu týmů a míče. To vše ještě doplní režimy FIFA 18 World Cup a World Cup FUT, nové ikony, upravené hodnocení fotbalistů a vylepšený komentář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama