DLC Prey: Mooncrash obohaceno o další bezplatné skiny
Prey Novinka DLC Prey: Mooncrash obohaceno o další bezplatné skiny

DLC Prey: Mooncrash obohaceno o další bezplatné skiny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Operátor s motivy Wolfensteina nebo přátelský mimic s kýblem? Přesně tak.

Reklama

Není to tak dávno, co se rozsáhlé DLC Mooncrash pro Prey dočkalo první várky bezplatných bonusů ve formě aktualizace Full Moon Update. Netrvalo dlouho a na všech platformách je nyní ke stažení Blue Moon Update, který přináší další kosmetické skiny.

Ve vašem inventáři při hraní Mooncrashe lze aktivovat čerstvé skiny několika zbraní, které využívají barevnou paletu společnosti Kasma Corp. Skiny se tentokrát vztahují na Psychostatic Cutter, Distruptor Stun Gun, Huntress Boltcaster a Silenced Pistol. Pomocní operátoři, které lze za pomoci jedné ze schopností vyvolat po dosažení určité fáze DLC, pak mohou mít na svých mechanických tělech motivy sérií Wolfenstein a The Elder Scrolls Online. Pokud byste chtěli něco méně nápadného, můžete zvolit ještě růžový skin Save the Typhon, přidaný na základě hlasování komunity Summer Games Done Quick.

Jestli si místo operátora raději vyvoláváte přátelského mimica, tak i pro něj je v rámci Blue Moon Updatu k dispozici něco nového. Konkrétně jde o dvě další pokrývky hlavy. Nebo čehokoliv, co mimicové mají místo ní. Čtyřnohé stvoření tak může nosit kýbl nebo čepici s vrtulkou. Ať mi nikdo neříká, že se ve studiu Arkane neinspirovali Team Fortress 2, v něm tyto dvě "čepice" patří k nejstarším a nejtradičnějším.

Blue Moon Update má na PC zhruba 1,2 GB, na konzolích bude pravděpodobně velikost aktualizace podobná. Ještě nás čeká Blood Moon Update, který přinese zbraňové skiny společnosti Transtar, skiny pro operátory s motivy Quake Champions a Falloutu a samozřejmě dvě další čepice pro přátelského mimica. Pak už bude zbývat jen vydání multiplayerového módu Typhon Hunter, k němuž dojde někdy během pozdního léta. Tohle všechno je a bude zdarma pro kohokoliv, kdo Prey: Mooncrash vlastní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama