Prey: Mooncrash s další várkou kosmetického dodatečného obsahu
Prey Novinka Prey: Mooncrash s další várkou kosmetického dodatečného obsahu

Prey: Mooncrash s další várkou kosmetického dodatečného obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Již potřetí a naposled jsme se dočkali skinů zbraní a operátorů nebo čepic pro spřátelené mimicy.

Reklama

Tvůrci Prey nelení a pro rozsáhlý přídavek Prey: Mooncrash vydávají další várku kosmetického dodatečného obsahu. Po balíčcích Full Moon a Blue Moon přichází aktualizace Blood Moon, která přináší třetí a již poslední nabídku kosmetických maličkostí, které jsou zdarma pro kohokoliv, kdo Mooncrash vlastní. Jako obvykle tu máme skiny zbraní, tentokrát inspirované společností TranStar. Její motivy můžete v inventáři nasadit na Silenced Pistol, Q-Beam, Shotgun a Wrench.

Robotičtí operátoři, jež lze vyvolat patřičnou schopností, mohou díky nové aktualizaci vystavovat na odiv skiny inspirované sériemi Fallout a Quake. Samozřejmě se nezapomnělo ani na podobně vyvolávané spřátelené mimicy, kteří mohou nosit středověkou korunu či čarodějnický klobouk. Nový obsah pak doprovází i několik oprav a změn, jejichž seznam najdete třeba na Steamu.

Blood Moon Update je poslední obsahová aktualizace, která přináší nové skiny zbraní a operátorů a čepice pro mimicy, ale podpora DLC Mooncrash tím ještě nekončí. Na pozdní léto je stále naplánován multiplayerový mód Typhon Hunter, v němž se Morgan Yu postaví pětici mimiců. I ten bude zdarma pro každého majitele DLC Mooncrash.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama