Do Quake Champions míří legendární mapa z Quake 3 Areny
Quake Champions Novinka Do Quake Champions míří legendární mapa z Quake 3 Areny

Do Quake Champions míří legendární mapa z Quake 3 Areny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Windows PC

Q3DM17 alias The Longest Yard se vrací.

Reklama

Quake Champions je jedna z těch her, jejichž tvůrci rozhodně nezapomínají na předchůdce a předešlé díly. Proto v průběhu včerejšího komunitního streamu vývojáři odhalili další chystanou novinku. Nejde o nic menšího než o remake mapy DM17, také známé pod označením Q3DM17 nebo The Longest Yard. Jedná se přitom o jednu z nejikoničtějších a nejpopulárnějších map klasické Quake 3 Areny, případně Quake Live.

Z hlediska struktury a základního designu bude očividně The Longest Yard stejně bizarní a nebezpečnou mapou jako kdysi, jen je samozřejmě poněkud modernizovaná a zasazená do odlišného prostředí. Vše, co si můžete z DM17 pamatovat, je ale očividně na svém řádném místě.

Zatím nevíme, kdy přesně se The Longest Yard v Quake Champions objeví, tvůrci však s jejím vydáním cílí na příští aktualizaci, která by možná mohla dorazit už během příštího týdne. A protože je od minulého pátku hra naplno k dispozici ve free-to-play režimu, může si návrat jedné z nejlegendárnějších map série Quake vyzkoušet takřka každý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama