V Life is Strange 2 budeme hrát za nového hrdinu
Life is Strange 2 Novinka V Life is Strange 2 budeme hrát za nového hrdinu

V Life is Strange 2 budeme hrát za nového hrdinu

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

NOVÉ INFORMACE a GAMEPLAY. Seznamte se s bratry, kteří jsou na útěku. Touží se vrátit do rodného Mexika.

Reklama

Aktualizováno: Dvojici Max a Chloe v pokračování epizodické adventury Life is Strange vystřídá jiná dvojice. Dozvěděli jsme se to dnes večer prostřednictvím nového traileru, který byl do vod internetu vypuštěn v rámci Gamescomu. Autoři ze studia Dontnod Entertainment se rozhodli v plnohodnotném videu představit nové postavy. Těmi jsou bratři Diazové. Sean (16 let) je typickým teenagerem prožívajícím komplikované chvíle na střední škole. Snaží se být „v pohodě“, zatímco jeho devítiletý bratr Daniel je hravý a plný představivosti. V Seattlu se něco stane, bratři jsou po tragédii (zemře jim otec?) nuceni uprchnout z domova a zapomenout na svůj bezstarostný život. Na Seana a Daniela čeká dlouhá cesta, chtějí se dostat do rodného města svého otce, Puerto Lobos v Mexiku. A právě za Seana budeme hrát.

Při dlouhé cestě se Sean s Danielem dostanou do různých měst a států, kde se setkají s mnoha novými lidmi. Autoři v současné době odhalili malé pobřežní město Arcadia Bay. Všichni v týmu se snažili při vytváření nových lokalit a prostředí udržet kouzlo původního Life is Strange, ať už se bavíme o prostředí, postavách i atmosféře. Vaše kroky bude doprovázet zcela nový licencovaný soundtrack od Jonathana Moraliho. Ten měl na starost hudbu i u jedničky.

Těšit se rovněž můžete na postupný vývoj vztahů. Bude se měnit nejen vztah bratrů, ale i vazby s jinými postavami. Samozřejmě budete často čelit obtížným rozhodnutím. Dle slov tvůrců není nic snadné, a dokonce ani „správné“. Tím hlavním je ale vazba mezi bratry. Sean bude muset často rozhodnout, což se mladšímu nemusí zrovna zamlouvat. Zároveň se bude Daniel rozvíjet na základě svého staršího sourozence. Pamatujte, že cesta je nebezpečná.

Určitě se na trailer podívejte. Možná zachytíte některé další detaily. Jisté je, že v Life is Strange 2 využijeme novou sílu. Bohužel nebyla blíže představena.

První epizoda Life is Strange 2 vyjde již 27. září 2018. Poté nás čekají další čtyři epizody. Hru si budete moci zahrát na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama