Blizzard začíná lákat na Overwatch ve formě stavebnice LEGO
Overwatch Novinka Blizzard začíná lákat na Overwatch ve formě stavebnice LEGO

Blizzard začíná lákat na Overwatch ve formě stavebnice LEGO

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zítra se navíc dočkáme nového animovaného filmečku.

Reklama

Už od letošního jara víme o poměrně nečekané spolupráci Blizzardu a tvůrců stavebnice LEGO, která vyústí ve vydání stavebnic na motivy multiplayerové střílečky Overwatch. Ty začnou vycházet v průběhu příštího roku. Nyní jsme se díky sociálním sítím dočkali první ochutnávky ve formě obrysů LEGO figurek, které se objevují na řádně zpracované obrazovce respawnu s náhledem několika herních map na pozadí.

Některé figurky je těžké rozpoznat, jiné jsou poměrně jasné, jako například McCree, Mercy nebo Genji. Jejich kostičkované zpracování se tak zdá být jistotou. Je přitom dost možné, že bližší detaily o jednotlivých stavebnicích na motivy Overwatche uvidíme ještě v průběhu tohoto týdne v souvislosti s Gamescomem. A aby bylo jasno, skutečně jsou v plánu fyzické stavebnice. Videohra LEGO Overwatch v plánu není. Alespoň prozatím.

A kdyby vám LEGO neholdovalo, můžete alespoň vyhlížet nový animovaný filmeček, který bude k dispozici již zítra. Ani v tomto případě není úplně jasné, na co se animák zaměří tentokrát, ale jestli bude alespoň podobně kvalitní jako zatím poslední filmečky Honor and Glory a Rise and Shine, máme se určitě na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama