Srpnová aktualizace Star Wars: Battlefrontu 2 přidá jen dva skiny klonů
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Srpnová aktualizace Star Wars: Battlefrontu 2 přidá jen dva skiny klonů

Srpnová aktualizace Star Wars: Battlefrontu 2 přidá jen dva skiny klonů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči se alespoň mohou těšit na velmi rozumnou cenu chystaných hrdinů a snad i na příchod Droidek.

Reklama

V průběhu dnešního dne jsme se měli dočkat nového komunitního hlášení z vývoje Star Wars: Battlefrontu 2, které přiblíží, co nás čeká v srpnové aktualizaci, jejíž vydání je naplánováno na 29. srpna. Portugalský překlad hlášení se však na oficiálním webu objevil poněkud dříve, a tak máme už nyní k dispozici všechny podrobnosti o updatu nazvaném Elite Corps.

Již nějakou dobu víme, že se máme dočkat skinů pro klonované vojáky. V srpnu budou nakonec jen dva, zatímco na další dojde v budoucnu. První z nich využívá motivy 41. divize, která se zúčastnila bitvy o Kashyyyk, kde asistovala Yodovi. V seriálu the Clone Wars byla navíc boku Anakina Skywalkera vyslána za opětovným obsazením planety Geonosis.

Druhým skinem je 327. divize, která se pro změnu zúčastnila bojů pod vedením Aayly Secury. Skiny obou divizí budou k dispozici pro třídy Assault, Heavy a Specialist a každý z nich stojí 20 tisíc kreditů (získávaných hraním) nebo 500 krystalů (za reálné peníze). Alternativně můžete zakoupit balík za 40 tisíc kreditů, který obsahuje skiny dané divize pro všechny tři třídy.

Novinkou je také možnost kupovat si za kredity či krystaly emoty a vítězné pózy, které jsou momentálně ve hře k dispozici. V případě hrdinů vás vždy vyjdou na 2000 tisíc kreditů nebo 50 krystalů, v případě standardních herních tříd pak jde o 1000 kreditů nebo 25 krystalů.

Mezi vítané novinky patří i přidání mapy hangáru paláce na Naboo do módu Blast a offline režimu Arcade a začlenění módu Ewok Hunt mezi trvale dostupné režimy. Obrazovka na konci zápasu bude navíc nově obsahovat mnohem více relevantních informací o vašich výsledcích a konečně dojde uvedení playlistu, jenž upřednostňuje mapy z éry Klonových válek. Jinak nabízí i ostatní mapy v režimu Galactic Assault.

Dlouho probíraným tématem je také cena nových hrdinů, jejichž vydání je naplánováno na podzim a zimu. Dobrá zpráva je, že ať už půjde o Obi-Wana Kenobiho, generála Grievouse, Anakina Skywalkera nebo hraběte Dooku, každý nový hrdina bude stát pouhých 35 tisíc kreditů, což je velmi rozumná částka. Začátečníci jí mohou díky celé řadě snadných výzev a dalších zdrojů kreditů dosáhnout velmi rychle a většina veteránů má nejspíš naspořeno.

Kvůli chystanému systému čet hráčů dojde k odstranění bonusového násobitele skóre při hraní po boku těch, s nimiž se respawnujete. Z toho důvodu dojde již v rámci srpnové aktualizace ke snížení skóre, které potřebujete pro to, abyste během zápasu mohli hrát za hrdinu, vozidlo nebo speciální jednotku. Samozřejmostí jsou pak různé opravy a úpravy spojené třeba s vyvážeností map a některých hrdinů. Již příští týden se navíc dočkáme další zprávy vývojářů, která přiblíží, co hru čeká v průběhu podzimní a zimní sezóny a na jaký obsah dojde na měsíční bázi až do konce roku 2018.

Mimochodem, příznivci Klonových válek snad mohou mít další důvod k radosti. Jakmile komunitní hlášení vyšlo oficiálně, doprovodil ho nový screenshot, který ukazuje oba nové skiny klonů na planetě Kashyyyk. Na vyježděné brázdě vedoucí ke křižníku třídy Venator je přitom vidět Droideka. O přidání Droidek do Battlefrontu 2 se hovořilo prakticky už od června loňského roku, začátkem tohoto se začaly objevovat první přímé narážky vývojářů, ale až nyní je očividně vše jasné. Komunitní manažer Ben Walke sice tvrdí, že to není Droideka, ale s největší pravděpodobností jde jen o mlžení, koneckonců formálně se tento typ droida nazývá Destroyer. Jen raději nečekejte, že dorazí spolu se srpnovou aktualizací, a doufejte, že nejde o případ, kdy si někdo nepohlídal využití obsahu, který nemá spatřit světlo světa.

Srpnová aktualizace Star Wars: Battlefrontu 2 přidá jen dva skiny klonů

Titulní obrázek této novinky pochází z Redditu, konkrétně ze subredditu r/StarWarsBattlefront.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama