The Settlers zkombinují novou grafiku se známými herními mechanismy a novými funkcemi
The Settlers Novinka The Settlers zkombinují novou grafiku se známými herními mechanismy a novými funkcemi

The Settlers zkombinují novou grafiku se známými herními mechanismy a novými funkcemi

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC

Nové detaily o restartu oblíbených osadníků a první screenshoty.

Reklama

Ubisoft na Gamescomu mile překvapil, na podzim příštího roku oznámil zbrusu nový díl strategie The Settlers, který restartuje celou značku s osadníky. Studio Ubisoft Blue Byte zkombinuje novou grafiku se známými herními mechanismy série a novými funkcemi, včetně nového systému jídla a motivace. Příběhovou kampaň si budete moci užít sólo nebo v kooperaci s volitelnými vedlejšími misemi. Pochopitelně nebude chybět online multiplayer s různými módy. V tiskové zprávě se píše především o napínavých potyčkách.

„Nikdy předtím nebyla hra The Settlers tak živá, bohatá a detailní. Připravujeme emocionální příběh. Budete sledovat život tisíce osadníků, jejich každodenní práci a výrobní řetězec krok za krokem,“ chlubí se tvůrci a připomínají technologii. The Settlers běží na Snowdrop enginu, tedy na stejném enginu jako The Division, Mario + Rabbids: Kingdom Battle nebo South Park: The Fractured But Whole.

Vraťme se ještě k příběhu. V The Settlers jsou osadníci vyhnáni ze svého domova ohromným zemětřesením. Aby si zachránili životy, vydají se na lodích najít novou zem, kde by si mohli postavit svou osadu a opět v poklidu žít. Při cestě je čeká spousta nástrah a trápit je bude blíže nespecifikována záhada z minulosti. Prý navždy změní jejich životy.

Pokud se nemůžete The Settlers dočkat a rádi byste si připomněli předešlé díly, tak 15. listopadu vyjde Settlers: History Collection se všemi 7 díly určenými pro moderní počítače. Na Uplay je navíc jednička za pět euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama