Do posledního DLC pro Call of Duty: WWII vám může dát přístup kamarád se Season Passem
Call of Duty: WWII Novinka Do posledního DLC pro Call of Duty: WWII vám může dát přístup kamarád se Season Passem

Do posledního DLC pro Call of Duty: WWII vám může dát přístup kamarád se Season Passem

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Příští týden vyjde nový obsah s třemi novými multiplayerovými mapami, novou misí ve War módu a závěrečnou kapitolou Nazi Zombies ságy.

Reklama

Čtvrtý a zároveň poslední dodatečný obsah pro Call of Duty: WWII dorazí pro PlayStation 4 příští týden, přesněji v úterý 28. srpna. Součástí balíčku jsou tři nové mapy pro více hráčů, nová mise ve War módu a závěrečná kapitola Nazi Zombies ságy.

Multiplayerová mapa Airship je umístěna v tajné nepřátelské základně v Alpách, kde hráči bojují o kontrolu na zeppelinem. V Chancellery se podíváte do důležitých kanceláří ve Francii a v Excavation zase do alžírského dolu i mimo něj. Všechna tři místa spojuje jedna věc, jsou pod nadvládou nacistů.

Nová mise ve War Mode se jmenuje Operation Arcane a zavede vás do nacistického výzkumného zařízení v rakouských horách. Musíte proniknout do laboratoře, ukrást tajné plány a vyhodit do vzduchu vše, co zbylo. Studio Sledgehammer Games tvrdí, že náš čeká spousta záhad (UFO) a dostupná výstroj zahrnuje Tesla Gun a super tajné vojenské sérum.

Na závěr poslední kapitola Nazi Zombies ságy. Ve Frozen Dawn je čtveřice přeživších ztracena ve městě Thule. Těšit se máte na některé z nejsilnějších zbraní v dějinách.

Teď k tomu, co jsme nakousli v nadpisu. Pokud si neplánujete Shadow War koupit, ale přesto byste si chtěli zahrát, tak stačí, aby vás kamarád měl Season Pass (nestačí vlastnit jen DLC), vytvořil ve hře party a pozval vás. Takhle se dostane k multiplayerovým mapám a nové misi ve War Mode. K zombies už bohužel ne. Sdílení obsahu bude možné od 28. srpna do 28. října 2018 na PlayStationu 4. Uvidíme, zda tahle možnost bude i na PC a Xboxu One, na ně DLC vyjde o měsíc později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama