DayZ vyšlo na Xbox One v rozpracované verzi
DAYZ Novinka DayZ vyšlo na Xbox One v rozpracované verzi

DayZ vyšlo na Xbox One v rozpracované verzi

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy Xbox Xbox One

Na PlayStationu 4 bude až začátkem příštího roku.

Reklama

Do dnes si pamatuji na to ohromné halo, když DayZ vycházelo v předběžném přístupu na Steamu. Hráči byli nadšeni, těšili se na rozsáhlou oblast mapy Černarus a přežívání. Po pár letech ale nadšení postupně opadlo a nyní se u některých hráčů pohybuje na bodu mrazu. Může za to předlouhý vývoj, spousta chyb a slibů ze strany českého studia. V poslední době se ale v Bohemia Interactive zdá se vzpamatovali a chtějí DayZ dotáhnout do zdárného konce. Signálem je blížící se a dlouho vyhlížená beta PC verze (prý později v letošním roce) a nově také Xbox One.

Ano, DayZ je od včerejšího dne na Xboxu One. Na konzoli od Microsoftu hra vyšla v rámci Xbox Game Preview programu, přičemž hotová by měla být již v prvním čtvrtletí příštího roku, kdy se objeví i na PlayStationu 4. Sony nemá ráda vývojové verze her, proto jejich vydání striktně zakazuje. I když takové No Man's Sky z roku 2016 bylo také spíše v Early Access.

DayZ se na Xboxu One prodává za 799 Kč, respektive 39,99€. Konzolová verze byla minulý týden prezentována na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama