Živé představení Cyberpunku 2077 sledovalo téměř půl milionu lidí
Cyberpunk 2077 Novinka Živé představení Cyberpunku 2077 sledovalo téměř půl milionu lidí

Živé představení Cyberpunku 2077 sledovalo téměř půl milionu lidí

Michal Burian

Michal Burian

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nejsledovanější přenos na Twitchi za letošní rok. Na YouTube se gameplay záběrům také daří.

Reklama

Polští CD Projekt RED se dostávají do role hodně známého studia, kterému hráči důvěřují. Ano, u Zaklínače 3 to tým s hypem často přeháněl a marketing nevyšel úplně podle plánu, ale nemůžeme se jim tak úplně divit. V CD Projektu RED šlo o velkou událost, na třetí dobrodružství Geralta z Rivie se těšili miliony hráčů a bylo snadné něco podcenit, případně někde udělat chybu. I přes mírná zaváhání dopadl Zaklínač 3 skvěle, stejně tak příběhová rozšíření. Teď se v Polsku soustředí na Cyberpunk 2077, který nám byl naplno odhalen před třemi dny prostřednictvím živého přenosu na Twitch.tv.

CD Projekt RED to udělal skvěle. Bez jakéhokoliv vysvětlení spustil záhadný stream s řadou znaků na černém pozadí. Nikdo pořádně nevěděl oč jde, ale všichni doufali, že uvidí vytoužené gameplay záběry. A tak se také stalo. Po několika hodinách kód vystřídala ukázka z hraní očekávaného kyberpankového RPG. Celý svět byl na nohou a přenos na Twitchi sledovalo téměř půl milionu lidí, konkrétně 459 tisíc, zatímco již zmíněný kód sledovaly desítky tisíc lidí. Po ukončení streamu bylo video zveřejněno na YouTube, kde jen na kanále Cyberpunk 2077 překonalo hranici 6 milionů zhlédnutí.

Není divu, že Cyberpunk 2077 na okamžik svrhl z trůnu Fortnite (v ten den 305 tisíc), které je na Twitchi nejoblíbenější hrou. Zároveň chystaná novinka od CD Projektu RED překonala rekordy letošních her. God of War mělo nejvíce 283 tisíc sledujících, Sea of Thieves 259 tisíc a Call of Duty: Black Ops 4 potom 204 tisíc.

Zaujal vás Cyberpunk 2077 z první gameplay ukázky? Na YouTube má video 303 tisíc lajků a pouze 4,4 tisíc dislajků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama