Odhalena mapa Just Cause 4
Just Cause 4 Novinka Odhalena mapa Just Cause 4

Odhalena mapa Just Cause 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jihoamerická země Solís nabídne hned několik regionů s odlišným prostředím.

Reklama

Jedním ze základních kamenů každého dílu série Just Cause je mapa a obecně prostředí, v němž se hra odehrává. Nejinak je tomu i v případě Just Cause 4. Po San Esperitu, Panau a Medici tak přichází fiktivní jihomaerická země Solís, která se chlubí rozlohou okolo 100 kilometrů čtverečních. Právě zde budeme už počtvrté řádit v roli Rica Rodrigueze, tentokrát kvůli boji s frakcí Black Hand a ve jménu odhalování Ricovy záhadné a možná i trochu temné minulosti.

Na celou plochu Solís se nyní lze podívat díky mapě, která byla zveřejněna na oficiálním webu. Na první pohled je vidět značný rozdíl oproti krásnému, exotickému, prosluněnému, ale poměrně jednotvárnému Medici z Just Cause 3. S republikou Solís se tvůrci z Avalanche Studios vrací k duchu oblíbeného druhého dílu, a tak s Ricem zavítáme do většího množství odlišných regionů, nabízejících džungle, mírnější pásmo, vyprahlé pustiny nebo zasněžené hory.

Na mapě budou postupně přibývat nové materiály. Nyní na ní najdete nedávno vydané gameplay video, nahrávku žádosti o Ricovu pomoc a jeden z nových screenshotů, jenž ukazuje hlavní město Solís, Nueva Voz. Další nové screenshoty byly zveřejněny prostřednictvím sociálních sítí. Solís přitom bude možné navštívit 4. prosince, kdy Just Cause 4 vychází na PC, PS4 a Xbox One. Díky koupi jedné ze speciálních edic navíc bude možné hrát o den dříve.

Digital Deluxe edice vám kromě hry, předčasného přístupu a bonusu za předobjednávku nadělí ještě ozbrojený wingsuit Black Hand Prototype a stíhačku Black Hand Stealth Micro. Nejdražší Gold edice navrch přidává ještě balík výbavy Golden Gear Pack a Expansion Pass, který vám zajistí přístup k zatím nespecifikovanému dodatečnému obsahu. Protože koupit si standardní edici hry a prostě hrát je zjevně málo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama