Zářijová aktualizace Quake Champions přidá novou mapu či arkádové režimy
Quake Champions Novinka Zářijová aktualizace Quake Champions přidá novou mapu či arkádové režimy

Zářijová aktualizace Quake Champions přidá novou mapu či arkádové režimy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Windows PC

Do budoucna se počítá i s přidáním nové šampionky, Atheny.

Reklama

Ani v září nebude nouze o nový obsah pro Quake Champions. Jak bylo oznámeno během akce Bethesda Days na výstavě PAX West, další aktualizace přidá zejména arkádové herní módy, které se budou střídat v příslušné sekci v hlavním menu. Na hráče tak čeká třeba Hot Rockets, mód pouze s raketomety a neomezenou municí a Quad Damage pro každého, Mystery Champion s nutností vzít po každém respawnu jiného šampiona, klidně i dosud neodemčeného, nebo Team Instagib. Samozřejmě jde o týmovou variaci na Instagib.

V rámci Arcade se navíc vrátí režim Sacrifice spočívající v zabírání a bránění obelisků a počítá se i s Unholy Trinity. V tomto případě na mapě nenajdete žádné zbraně, každý si tak musí vystačit jen s trojicí klasických zbraní, přičemž jde o Rocket Launcher, Railgun a Lightning Gun. Zářijová aktualizace pak přidá i ikonickou mapu Longest Yard, o jejímž příchodu jsme nedávno informovali.

Nabídku skinů zbraní obohatí Painkiller, reskin Super Shotgunu na motivy brokovnice z Quaka 2, a chybět nebudou ani nějaké ty nové herní prvky. Poloprázdný server kupříkladu budou moci zaplnit boti a s partou přátel se budete moci připojit do každého herního módu.

Vzdálenější budoucnost skrývá zejména novou hratelnou šampionku. Tentokrát je na řadě Athena, kterou mohou znát veteráni série Quake. Předností Atheny je zejména možnost využívat hák na laně, díky němuž je tahle hrdinka dost pohyblivá, může trávit dost času ve vzduchu a snadno zdrhnout z nepříznivé potyčky. Athena bude hratelná na veřejných testovacích serverech v polovině září, do standardní verze Quake Champions zavítá později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama