Cyberpunk 2077 s destrukcí, upravitelným rozhraním a bez systému společníků
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 s destrukcí, upravitelným rozhraním a bez systému společníků

Cyberpunk 2077 s destrukcí, upravitelným rozhraním a bez systému společníků

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Plus něco málo o sběratelské edici. Bude, nebude?

Reklama

Před týdnem zveřejnil CD Projekt RED první gameplay záběry z očekávaného kybernetického RPG titulu Cyberpunk 2077, který do té doby mohli vidět pouze pozvaní novináři za zavřenými dveřmi na E3 v Los Angeles a na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Vývojáři se rozhodli ukázat celému světu, co to vlastně připravují, jak bude hra vypadat a na co se všichni máme těšit. Zároveň upozornili, že jde o záběry z rozpracované verze hry a ledaco se může do vydání (nebylo stanoveno) změnit. I přes jistou nevyzrálost a nedodělanost vypadá Cyberpunk 2077 skvěle.

Pokud jste podobně nadšeni, budou vás zajímat nové informace, které se postupně dostaly na internet. Z gameplay záběrů jste si mohli myslet, že ve hře budete moci mít společníka. Tak úplně tomu nebude. Scénáristé se rozhodli postupovat stejně jako u Zaklínače. Pokud to příběh vyžadujete, bude vás při úkolu doprovázet jeden nebo dva společníci. Ve hře ale nebude žádný systém společníků. V jiných úkolech tak budete sami, případně s někým dalším, v závislosti na vašich volbách. Že by senior quest designér Philipp Weber naznačil, že v průběhu rozhodneme o životě a smrti některých NPC postav? Vypadá to tak. Do detailů nechtěl zabíhat.

V CD Projektu RED vytvářejí otevřený svět, ve kterém budete žít. Můžete si ve městě koupit více bytů (nejen ten, který byl vidět v ukázce). Zároveň se počítá s destrukcí. Ta podle všeho nebude plnohodnotná z důvodu výkonu jednotlivých platforem. Programátoři musejí část výkonu věnovat umělé inteligenci, NPC postavám atd.

Dostáváme se k dobré zprávě. Několik z vás v komentářích u videa doufalo, že půjdou čísla o zranění nepřítele vypnout. Skutečně tomu tak bude. Autoři Cyberpunku 2077 hráčům umožní, aby sami rozhodli o tom, jak bude jejich uživatelské rozhraní vypadat, respektive, co vše se na něm bude zobrazovat.

Dnešní novinku ukončíme informacemi o sběratelské edici. Na její oznámení je ještě brzy, ale jak vidno, v CD Projektu RED s ní snad počítají. Fabian Döhla, PR manažer společnosti pro Německo, se nechal slyšet, že pokud sběratelská edice bude, tak přinese přidanou hodnotu s hezkým balíčkem. Stejné to podle jeho slov bylo u Zaklínače. Hráči potřebují vidět, že za své peníze dostanou něco navíc.

Cyberpunk 2077 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra vyjde s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama