Neprobádaný Amazonský deštný prales v survivalu Green Hell
Green Hell Novinka Neprobádaný Amazonský deštný prales v survivalu Green Hell

Neprobádaný Amazonský deštný prales v survivalu Green Hell

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Džungle vám bude neustále usilovat o život.

Reklama

Autoři Dead Island a Dying Light, kteří před časem odešli z polské společnosti Techland, na Steamu v předběžném přístupu spustili survival Green Hell. Hráče zvou do neprobádaného Amazonského deštného pralese, kde se budou zuby nehty držet života a marně bojovat. V early access má být hra pouhé tři měsíce. Za tu dobu bude obohacena o větší hratelnou oblast, příběhový mód, další nepřátele, nové nástroje a zbraně, nové mechanismy a v neposlední řadě dojde na implementování zpětné vazby od komunity. To je důvod, proč byl Green Hell spuštěn v rozpracované verzi na Steamu.

„Jste sami v džungli, nemáte jídlo ani vybavení, snažíte se přežít a najít cestu pryč. Hráč se drží života zuby nehty a vydává se na vytrvalostní výpravu, zatímco účinky samoty ztěžka doléhají nejen na jeho tělo, ale i jeho mysl. Jak dlouho dokážete přežít proti neznámému nebezpečí? Na této výpravě nečekejte žádnou pomoc z venkovního světa. K dispozici máte jen své holé ruce a budete se muset naučit skutečné techniky přežití, abyste si mohli postavit přístřeší, vyrobit nástroje a zbraně k lovu i obraně. Džungle vám bude neustále usilovat o život, neboť budete bojovat jak s divokými zvířaty, tak s tropickými nemocemi. Hráči také budou muset čelit pastem, které nastraží vaše vlastní mysl, a strachu, který se plíží v temnotě nekonečné džungle,“ informují tvůrci.

„Jste vrženi hluboko do smaragdového a neproniknutelného amazonského deštného pralesa. Do zeleného pekla. Vaším cílem je přežít v hlubinách prostředí jako z noční můry za pomocí skutečně intuitivních únikových prostředků. K dispozici máte jen vysílačku a v této nekonečné a nehostinné džungli budete sledovat povědomý hlas milované osoby, díky kterému kousek po kousku odhalíte, jak jste se sem vůbec dostali. To, co objevíte, bude horší než to, s čím jste tak usilovně bojovali, abyste přežili.“

Sami vývojáři označují svůj projet za realistický simulátor přežití a psychologický thriller. Využívat máte reálné techniky přežití, včetně rozdělávání ohňů, stavění tábora a výroby pastí na zvířata. Zároveň budete vyrábět a využívat předměty, které vám pomohou přežít, hledat potravu (sklízet plodiny a lovit) a léčit si zranění, nemoci a další neduhy podle situace.

Pokud se vám Green Hell zamlouvá, hru koupíte na Steamu za 16,79€. U minimálních požadavků je uváděn 64bitový operační systém Windows 7, Dual Core procesor 3.2 GHz, 4 GB RAM, grafická karta GeForce GTX 660 nebo Radeon RX 460, DirectX verze 11 a 8 GB volného místa na disku. U doporučených je 8 GB RAM a grafická karta GeForce 970 nebo Radeon RX 580.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama