O atomovkách v instruktážním videu Falloutu 76
Fallout 76 Novinka O atomovkách v instruktážním videu Falloutu 76

O atomovkách v instruktážním videu Falloutu 76

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Velcí fanoušci série Fallout si dokonce mohou objednat alkoholický nápoj Nuka Dark Rum.

Reklama

Po menší přestávce tu máme další instruktážní video, které má za cíl odlehčenou animovanou formou seznámit hráče se základními stavebními kameny Falloutu 76. Tentokrát je pozornost zaměřena na jedno z nejčastěji řešených témat spojených se hrou, tedy na atomové bomby. Ty mohou představovat dost účinný způsob, jak se vypořádat s nepřáteli, ale jejich použití samozřejmě není jen tak. O tom jsme slyšeli už na letošní E3, během níž jste mohli vidět útržky videa, ale nyní je k dispozici v kompletní podobě.

Atomové hlavice je nejprve třeba odpálit a k tomu potřebujete příslušné kódy. Spolu s přáteli tak musíte spolupracovat, abyste získali jednotlivé části spouštěcích kódů, rozesetých všude po světě. Můžete je získat třeba z těl padlých nepřátel. Následně už stačí probojovat se do centra, z něhož můžete atomovku odpálit, a vybrat místo, kam má dopadnout. Po dopadu se oblast stane o poznání nebezpečnější a nabídne jak náročnější nepřátele, tak cennější výbavu a odměny. Využívání atomových bomb je tak v první řadě kratochvílí pro pokročilé a ostřílené přeživší, kteří hledají dodatečnou výzvu.

Mimochodem, jestli chcete mít kousek Falloutu po ruce v reálném světě a ideálně z něj i pít, tak právě pro vás společnost Silver Screen Bottling připravila nápoj Nuka Dark Rum, který je obecně inspirovaný sérií Fallout. Tentokrát nejde o jednu z mnoha limonádových odnoží klasické Nuka Coly, spíše o skutečný rum karamelové barvy, přirozeně v tematické lahvi. Nutno podotknout, že Nuka Dark Rum není úplně nejlevnější sranda a dostat ho do České republiky asi nebude úplně snadné a rychlé, ale přinejmenším jde o další ukázku toho, jaké věci s herní tématikou se mohou na trhu objevit.

Fallout 76 vychází 14. listopadu pro PC (přes Bethesda.net), PS4 a Xbox One. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde dostanete i přístup do bety a figurku Vault Boye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama