FIFA 18 prodala 24 milionů kusů
FIFA 18 Novinka FIFA 18 prodala 24 milionů kusů

FIFA 18 prodala 24 milionů kusů

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

V průměru se každý měsíc prodají dva miliony.

Reklama

Fotbalová série FIFA se stala stálící společnosti Electronic Arts. Dokazují to prodeje loňského dílu, které se přehouply přes hranici 24 milionů kusů po celém světě. V průměru se každé dva měsíce prodají dva miliony kopií. To je číslo, o kterém si může nechat zdát spousta jiných titulů. Díky značné popularitě se série FIFA může chlubit, že je nejprodávanější sportovní hrou všech dob. Celkem má na kontě 260 milionů.

FIFA 18 vyšla loni v září na PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PS3 a Xbox 360. Hodně dobře se prodává ve Velké Británii, kde se každý díl dlouhé měsíce nachází v žebříčku nejprodávanějších her za daný týden. Očekává se, že letošní FIFA 19 na tom bude z prodejního hlediska ještě lépe. Důvod je jednoduchý. Po letech má licenci na Ligu mistrů a Evropskou ligu. Do této doby ji měla konkurenční série PES od Konami.

EA se daří i s mobilními verzemi. FIFA Mobile má 193 milionů stažení a FIFA Online 2 a 3 pro asijský trh potom 115 milionů registrovaných hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama