Shadow of the Tomb Raider se snaží na poslední chvíli zaujmout
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shadow of the Tomb Raider se snaží na poslední chvíli zaujmout

Shadow of the Tomb Raider se snaží na poslední chvíli zaujmout

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Startovní trailer, prezentace Photo módu, ukázka prostředí a vylepšení pro Xbox One X.

Reklama

Fanoušci Shadow of the Tomb Raider odpočítávají dny, kdy se budou moci pustit do nejnovějšího dobrodružství archeoložky Lary Croft. Již 13. září (dražší Croft Edition už 12. září) vyjde hra a společnost Square Enix má tak poslední šanci zaujmout hráče. Snaží se o to prostřednictvím několika trailerů.

Máme tu klasický startovní trailer. Jde o dvouminutový sestřih, který by měl ze hry ukázat to nejzajímavější. Následuje prezentace prostředí společně se stále populárnějším Photo módem. Třetí video se věnuje vylepšení pro Xbox One X a poslední technologii Tobii Eye Tracking.

Studio Eidos Montréal v tiskové zprávě tvrdí, že na Xboxu One X může Shadow of the Tomb Raider běžet v nativním 4K Ultra HD rozlišení s podporou HDR pro živější barvy. Pokud vám nejde tolik o grafiku a chtěli byste lepší frame rate, tak můžete výkon dát do FPS. Máme tu také True 3D Audio s plnohodnotným Dolby Atmos a pochopitelně i vylepšení rozlišení textur. Ty mají za následek mnohem živější svět.

Shadow of the Tomb Raider ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk s dvěma dárky: oficiální tričko a magnetická placka s otvírákem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama